CELEBRITIES

Δίκη Depp - Heard: «Η πρώτη φορά που με χτύπησε, μου άλλαξε τη ζωή - Ευχόμουν να πει ότι έκανε πλάκα»


JTeam

5 Μαΐου 2022

Δίκη Depp - Heard: «Η πρώτη φορά που με χτύπησε, μου άλλαξε τη ζωή - Ευχόμουν να πει ότι έκανε πλάκα»
AP
Η ηθοποιός μίλησε για την κακοποίηση που ισχυρίζεται ότι υπέστη και μοιράστηκε τη δική της πλευρά της ιστορίας

Μετά την κατάθεση του Johnny Depp στο δικαστήριο, ήρθε η ώρα να πει η Amber Heard τη δική της πλευρά της ιστορίας. «Είμαι εδώ γιατί με μηνύει ο πρώην σύζυγός μου», είπε την Τετάρτη, ξεκινώντας. «Δυσκολεύομαι να βρω τα λόγια να περιγράψω πόσο επώδυνο είναι όλο αυτό. Μου είναι τρομερό το να κάθομαι εδώ επί εβδομάδες και να ξαναζώ τα πάντα».

Η δίκη πραγματοποιείται στο δικαστήριο τoυ Fairfax, έπειτα από τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που δέχθηκε η ηθοποιός από τον Depp, οι δικηγόροι του οποίου ισχυρίζονται ότι εκείνος υπήρξε θύμα κακοποίησης και χειραγώγησης.
«Είναι το πιο επώδυνο και δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει ποτέ», δήλωσε η Heard.

Περιέγραψε τη ζωή της – από τα παιδικά της χρόνια στο Texas, μέχρι τα βήματά της στο μόντελινγκ, τη μετακόμισή της στο Hollywood και την εξέλιξή της ως ηθοποιός. «Πήγαινα από τον έναν ρόλο στον λίγο μεγαλύτερο, και δούλευα σαν το σκυλί», τόνισε.

Γνώρισε τον Depp όταν πέρασε από οντισιόν για την ταινία The Rum Diary του Bruce Robinson. «Ήμουν το παιδί θαύμα, αυτό μου είχε πει», είπε. Πήρε τον ρόλο και κάποια στιγμή, το σενάριο τους ήθελε να φιλιούνται.

«Δεν ένιωσα τη σκηνή σαν κάτι φυσιολογικό, όλα ήταν θολά. Άρπαξε το πρόσωπό μου και με τράβηξε και με φίλησε πραγματικά».

Η Heard υποστήριξε πως ο Depp προσπάθησε πολύ να τραβήξει την προσοχή της, όμως εκείνη τον απομάκρυνε. Βρίσκονταν κι οι δύο σε σχέση με άλλους ανθρώπους, ενώ αισθανόταν παράξενα κοντά του. Μήνες μετά το τέλος των γυρισμάτων όμως, εκείνος την πήρε τηλέφωνο και την κάλεσε στο σπίτι του στο Beverly Gills. Της έστειλε ένα φόρεμα για την περίσταση, της έκανε πολλά δώρα – ακόμη και μία κιθάρα. Δεν έγιναν ζευγάρι, όμως, μέχρι την προώθηση του Rum Diaries στο Λονδίνο.

«Με φίλησε και τον φίλησα. Ήταν μία πανέμορφη και αλλόκοτη εποχή. Ερωτευόμασταν», εξήγησε. «Έμοιαζε με όνειρο, ήταν η απόλυτη μαγεία. Ερωτεύτηκα τρελά αυτόν τον άνδρα. Όταν ήμουν μαζί του, το σώμα μου ηλεκτριζόταν. Είχα πεταλούδες στο στομάχι. Δεν έβλεπα καθαρά. Ένιωθα ότι με ήξερε, με έβλεπε όπως κανείς άλλος».

Η πρώτη φορά που ισχυρίζεται ότι τη χτύπησε, άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Κάθονταν στον καναπέ, έπινα με «ένα βαζάκι κοκαΐνη» κοντά τους και μιλούσαν για το τατουάζ Wino Forever στο μπράτσο του Depp.

«”Σου φαίνεται αστείο, σκύλα;” μου είπε. Και εγώ γέλασα γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Σκέφτηκα ότι δε γινόταν να μην είναι αστείο. Δεν κουνήθηκα, δε φρίκαρα, γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Και μετά με ξαναχτύπησε. Δυνατά. Έχασα την ισορροπία μου στην άκρη του καναπέ και ευχόμουν να πει ότι έκανε πλάκα».

Στη συνέχεια, η Heard κατέθεσε ότι ο πρώην σύζυγός της έπεσε στα γόνατα και ζήτησε συγγνώμη. «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι σηκώθηκα και έφυγα, αλλά δεν το έκανα», πρόσθεσε. Μίλησε για όλες τις εκρήξεις θυμού του, τα μέρη που διέλυε επειδή δεν μπορούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και την τεράστια ζήλεια του.

Ο ηθοποιός εξαφανιζόταν κάθε τόσο, για να αποτοξινωθεί από το αλκοόλ και τις ουσίες.

«Όταν επέστρεφε, ήταν αυτός ο απίστευτος, γλυκός, γενναιόδωρος, ευγενικός άνδρας που αγάπησα. Αυτό που με κρατούσε ήταν η αναμονή, περίμενα να γίνει νηφάλιος. Με κρατούσε η ελπίδα πως θα ένιωθε έτοιμος να καθαρίσει».

Η Heard υποστηρίζει ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν εθισμένος σε πολλές ουσίες. Κάποτε τον βρήκε στο τραπέζι της κουζίνας γεμάτο αλκοόλ και κοκαΐνη, έτοιμο για καβγά, να την κατηγορεί για παράλληλη σχέση.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε να ελέγξει την κύστη του και τον καθάριζα. Λιποθυμούσε μέσα στον ίδιο του τον εμετό… και μετά πηγαινοερχόταν κι έλεγε ότι δεν είχε πρόβλημα. Κανείς δεν του το έλεγε. Κανείς δεν ήταν ειλικρινής μαζί του».

Ο Johnny Depp είχε καταθέσει πως «στόχος είναι η αλήθεια», ενώ επιθυμεί να καθαρίσει το όνομά του με αυτήν τη δίκη, η οποία μαγνητοσκοπείται. Παράλληλα, ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια από την πρώην σύζυγό του, εξαιτίας ενός άρθρου της στην Washington Post σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη, φωτογραφίζοντάς τον, χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

«Ελπίζω πως, όταν λήξει αυτή η υπόθεση, θα μπορέσω να προχωρήσω στη ζωή μου, το ίδιο κι ο Johnny. Πάντα τον αγαπούσα και το ότι πρέπει να ξαναζήσω τις λεπτομέρειες της αλλοτινής κοινής ζωής μας μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο, με πονά πολύ», έλεγε η Amber Heard πριν ξεκινήσει η δίκη.



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.