CELEBRITIES

Τα μηνύματα του Johnny Depp διαβάστηκαν στο δικαστήριο: «Ελπίζω η μοίρα να της πάρει το δώρο της ζωής»


JTeam

27 Μαΐου 2022

Τα μηνύματα του Johnny Depp διαβάστηκαν στο δικαστήριο: «Ελπίζω η μοίρα να της πάρει το δώρο της ζωής»
Ανάμεσα στις νέες ερωτήσεις των δικηγόρων της Amber, ο Johnny Depp ήρθε αντιμέτωπος και με ένα μήνυμα που είχε στείλει το 2016 στην πρώην σύζυγό του όταν εκείνη είχε κάνει αίτηση διαζυγίου

Όσο η δίκη του πρώην ζευγαριού συνεχίζεται, τόσο περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας συναισθηματική φόρτιση και στις δύο πλευρές.

Αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια της δίκης για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε κάνει ο Johnny Depp εναντίον της Heard, ένα μήνυμα που είχε στείλει το 2016 ο ηθοποιός στην πρώην σύζυγό του, διαβάστηκε στο δικαστήριο και έκανε την τελευταία να μην μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της.

Ανάμεσα στις νέες ερωτήσεις των δικηγόρων της Amber Heard, ο Depp ήρθε αντιμέτωπος και με ένα μήνυμα που είχε στείλει πριν έξι χρόνια στην πρώην σύζυγό του όταν εκείνη είχε κάνει αίτηση διαζυγίου. Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της δίκης έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες περί κακοποίησης και ενδοοικογενειακής βίας εναντίον της Heard, χαρακτηρίζοντάς τις καταγγελίες «ψευδείς και απίστευτα σκληρές».

Το μήνυμα ανέφερε τα εξής, εξηγώντας ότι η Amber «ψάχνει για παγκόσμιο ρεζίλεμα και θα το έχει»:

«Δεν έχω κανένα έλεος, κανέναν φόβο και ούτε στάλα συναίσθημα ή αυτό που νόμιζα κάποτε ότι ήταν αγάπη γι' αυτήν την προικοθήρα, χαμηλού επιπέδου, φτηνιάρα, κλαψιάρα, πολυχρησιμοποιημένη ψαραγορά. Είμαι τόσο γ@μημέν@ χαρούμενος που θέλει να το παλέψει. Θα πέσει σε τοίχο. Και ανυπομονώ να φύγει από τη ζωή μου αυτή η σπατάλη χυσίμ@τος».

Ο Johnny Depp αναφέρθηκε μάλιστα, στην Heard ως «στρίπερ των 50 cents», λέγοντας: «Δεν θα την άγγιζα ούτε με γάντι και ελπίζω η μοίρα να της πάρει το δώρο της ζωής». Όταν η Heard άκουσε το σημείο όπου ο 58χρονος ηθοποιός ουσιαστικά εύχεται τον θάνατό της, φαίνεται να δακρύζει, κουνώντας το κεφάλι της.

Ο Depp στο ίδιο μήνυμα αναφερόταν και στον Elon Musk ως Mollusk, ο οποίος σύμφωνα με ισχυρισμούς, ξεκίνησε να βγαίνει με την Heard μετά τον χωρισμό τους: «Ας δούμε αν ο Mollusk θα βρει τον δάσκαλό του. Έλα να με δεις πρόσωπο με πρόσωπο. Θα του δείξω πράγματα που δεν έχει δει ξανά».

Ο ηθοποιός έχει ομολογήσει ενώπιον του δικαστηρίου πως δεν είναι περήφανος για το λεξιλόγιο που χρησιμοποιούσε στα μηνύματά του, λέγοντας πως αυτό σχετίζεται με τη σκοτεινή πλευρά και το χιούμορ του. Μόλις πριν δύο μέρες, το γνωστό supermodel Kate Moss κατέθεσε υπέρ του Johnny Depp στη δίκη μεταξύ του ίδιου και της Amber Heard και δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο ηθοποιός, και πρώην σύντροφός της, δεν την έσπρωξε ποτέ από τις σκάλες παρά τους ισχυρισμούς της Heard.

Είπε ότι ο Depp δεν ήταν στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή και έτρεξε να τη βοηθήσει όταν την άκουσε να φωνάζει. «Ούρλιαξα επειδή δεν ήξερα τι μου συμβαίνει, εκείνος έτρεξε να με βοηθήσει, με μετέφερε στο δωμάτιο και κάλεσε ιατρική βοήθεια». Όταν ερωτήθη για υποτιθέμενο σπρώξιμο, η απάντησή της ήταν όχι. «Ποτέ δεν με έσπρωξε, ποτέ δεν με κλώτσησε, ποτέ δεν με έριξε από σκάλες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.