CELEBRITIES

Αυλαία για το "The Ellen DeGeneres Show": Οι τελευταίοι καλεσμένοι, τα throwback κι ο φορτισμένος μονόλογος της Ellen


JTeam

27 Μαΐου 2022

Αυλαία για το "The Ellen DeGeneres Show": Οι τελευταίοι καλεσμένοι, τα throwback κι ο φορτισμένος μονόλογος της Ellen
«Αν έχω κάνει κάτι τα τελευταία 19 χρόνια, ελπίζω να σας ενέπνευσα να είστε ο εαυτός σας. Ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας»

Η αυλαία για το "The Ellen DeGeneres Show" έπεσε μόλις λίγες ώρες πριν με πολλά throwback, συγκίνηση και τους τελευταίους καλεσμένους. Ανάμεσά τους, η πρώτη καλεσμένη της Ellen, Jennifer Aniston, η οποία έγινε η πρώτη καλεσμένη και για το φινάλε της εκπομπής της.

Το πολυετές show ανακοινώθηκε πέρσι τέτοια εποχή ότι τελειώνει έπειτα από καταγγελίες για ρατσισμό, εκφοβισμό στα μέλη της παραγωγής αλλά και μείωση μισθών. Η αρχή του τέλους είχε ήδη γίνει μετά τη δημόσια συγγνώμη της και χθες η ίδια προσπάθησε να καλύψει την πορεία της μέχρι σήμερα μέσα από έναν φορτισμένο μονόλογο.

«Πριν από 20 χρόνια, όταν προσπαθούσαμε να πουλήσουμε την εκπομπή, κανείς δεν πίστευε ότι αυτό θα λειτουργούσε. Όχι επειδή ήταν διαφορετικό είδος εκπομπής, αλλά επειδή εγώ ήμουν διαφορετική», είπε αναφερόμενη στο πόσο διαφορετικός είναι ο κόσμος για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα σήμερα σε σχέση με τότε που ξεκινούσε την εκπομπή.

«Όταν ξεκινήσαμε αυτό το show, δεν μπορούσα να πω "gay" στην τηλεόραση. Δεν μου επιτρεπόταν να πω «gay». Το έλεγα πολύ στο σπίτι. «Τι τρώμε για gay πρωινό;» είπε αστειευόμενη. «Δεν μπορούσαμε να πούμε "gay". Δεν μπορούσα να πω «εμείς», γιατί αυτό θα μαρτυρούσε ότι ήμουν με κάποια».

Η κάμερα μετά τα παρακάτω λόγια στράφηκε προς την ηθοποιό και σύζυγό της, Portia de Rossi. «Σίγουρα δεν μπορούσα να πω «η σύζυγος» και αυτό οφείλεται στο ότι δεν ήταν νόμιμο για τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται, και τώρα λέω «η σύζυγος όλη την ώρα», ανέφερε ενώ πρόσθεσε: «Πριν από 25 χρόνια, ακύρωσαν την κωμική σειρά μου επειδή δεν ήθελαν μια λεσβία να είναι στο primetime μία φορά την εβδομάδα. Είπα: "Εντάξει, τότε θα είμαι καθημερινά. Τι λέτε για αυτό;".

Ο μονόλογος ολοκληρώθηκε από την παρουσιάστρια, ζητώντας από τον DJ της, Stephen Boss γνωστό ως tWitch, να χορέψει μαζί της για τελευταία φορά. Οι δυο τους πριν καθίσουν μαζί, πέρασαν από το κοινό με το "Best of My Love" των The Emotions.

«Αν δεν σας πειράζει να το πω αυτό, η εκπομπή είναι μια αντανάκλαση του πώς μοιάζει στην πραγματικότητα ο κόσμος. Όχι αυτό που είναι στους τίτλους. Κοιτάς έξω και βλέπεις ανθρώπους διαφορετικών χρωμάτων, θρησκειών, οτιδήποτε, όλοι δείχνουν αγάπη ο ένας στον άλλον. Αυτό είναι επί 19 χρόνια και σε ευχαριστούμε γι' αυτό», είπε ο ίδιος στην DeGeneres.

Πρώτη καλεσμένη της ήταν η Aniston, όπως υπήρξε και η πρώτη της καλεσμένη στην εναρκτήρια εκπομπή "The Ellen DeGeneres". Όπως είπε η παρουσιάστρια, η ηθοποιός έχει εμφανιστεί στην εκπομπή συνολικά 20 φορές ενώ ένα από τα πράγματα που τη ρώτησε ήταν πώς ένιωσε όταν τελείωσαν τα Φιλαράκια.

«Λοιπόν, πήρα διαζύγιο και ξεκίνησα θεραπεία. Και μετά έκανα μια κίνηση που ονομάζεται "The Breakup". Απλώς δέχτηκα το τέλος» είπε η Aniston ενώ έκανε δώρο στην Ellen ένα χαλί που έγραφε: «Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις». Στη συνέχεια παρουσίασε ένα βίντεο με στιγμές από την πορεία της DeGeneres.

Δεύτερη καλεσμένη ήταν η Billie Eilish, η οποία είχε εμφανιστεί στην εκπομπή το 2018, όταν ήταν 16 ετών.

«Φοβήθηκα τόσο πολύ», είπε αναπολώντας την πρώτη της εμφάνιση. «Ξεκίνησες αυτή την εκπομπή έναν χρόνο μετά τη γέννησή μου. Αυτό ήταν στο σπίτι μου συνεχώς. Κάθε μέρα. Πήγαινα στην κουζίνα και η μαμά μου θα σε παρακολουθούσε». Επόμενη καλεσμένη, η Pink, η οποία μεταξύ άλλων είπε: «Αυτό είναι ένα πολύ περίεργο συναίσθημα για μένα γιατί σε γνωρίζω τόσο καιρό και έχεις δώσει νόημα σε τόσα πολλά στη ζωή μου, προσωπικά, αλλά και στη ζωή όλων».

Μάλιστα πρόσθεσε: «Ήθελα να γίνω τραγουδίστρια γιατί ήθελα να μεγαλώσω και να αλλάξω τον κόσμο και να τον κάνω καλύτερο. Εσύ το έχεις κάνει με πολλούς τρόπους. Ίσως βοηθήσω τους ανθρώπους να βρουν τον πόνο τους. Εσύ βοηθάς τους ανθρώπους να βρουν τη χαρά τους».

Στο τέλος της εκπομπής, η DeGeneres είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό και το συνεργείο μου για άλλη μια φορά, αλλά το πιο σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω τη Mary (Connelly), τον Andy (Lassner) και τον Craig (Peralta)».

Από τα τελευταία της λόγια ως παρουσιάστρια της εκπομπής, ήταν: «Αν έχω κάνει κάτι τα τελευταία 19 χρόνια, ελπίζω να σας ενέπνευσα να είστε ο εαυτός σας. Ο αληθινός, αυθεντικός εαυτός σας. Και αν κάποιος είναι αρκετά γενναίος για να σας πει ποιος είναι, να είστε αρκετά γενναίοι να τον υποστηρίξετε, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε. Το να σου δείχνει κάποιος ποιος είναι, αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει κανείς ποτέ. Ανοίγοντας την καρδιά και το μυαλό σας, θα είστε πολύ πιο συμπονετικοί. Και η συμπόνια είναι αυτό που κάνει τον κόσμο καλύτερο. Σας ευχαριστώ πολύ που ήσασταν σε αυτό το ταξίδι μαζί μου. Νιώθω την αγάπη και σας στέλνω και εγώ αγάπη. Αντίο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.