CELEBRITIES

Δίκη Depp - Heard: Η Kate Moss κατέθεσε και είπε ό,τι ακριβώς περιμέναμε


Κλέλια Φατούρου

25 Μαΐου 2022

Δίκη Depp - Heard: Η Kate Moss κατέθεσε και είπε ό,τι ακριβώς περιμέναμε
Evelyn Hockstein / POOL/AFP via Getty Images
Τελικά, η φήμη για σωματική βία στη σχέση τους, μάλλον δεν ισχύει

Το γνωστό supermodel Kate Moss μόλις κατέθεσε υπέρ του Johnny Depp στη δίκη μεταξύ του ίδιου και της πρώην συζύγου του Amber Heard και δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο ηθοποιός, και πρώην αγόρι της, δεν την έσπρωξε ποτέ από τις σκάλες.

Αν αναρωτιέσαι γιατί χρειάστηκε να αναφερθεί σε κάτι τόσο συγκεκριμένο, η Kate Moss κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης έπειτα από την κατάθεση της Amber Heard, κατά την οποία είπε ότι σε έναν τσακωμό με τον Depp φοβήθηκε ότι θα έσπρωχνε την αδερφή της, Whitney Henriquez, από τις σκάλες. Κατέθεσε ότι εκείνο το συμβάν της έφερε στο νου τη φήμη που είχε ακούσει ότι ο Depp είχε κάνει κάτι ανάλογο στην Kate Moss, όταν έβγαιναν από το 1994 έως το 1998.

«Η πλάτη της Whitney έβλεπε τις σκάλες και ο Johnny την ταρακούνησε. Δεν δίστασα γιατί σκεφτόμουν όλη την ώρα την Kate Moss και τις σκάλες». Αυτή η αναφορά έγινε η αφορμή για την άφιξη της Kate, ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο στην υπεράσπιση του Depp. Το μοντέλο εμφανίστηκε μέσω βιντεοκλήσης από την Αγγλία και μίλησε για την πτώση της στις σκάλες, σε ένα ταξίδι τους στην Τζαμάικα.

Jenny.Gr
Evelyn Hockstein / POOL/AFP via Getty Images

Είπε ότι ο Depp δεν ήταν στο δωμάτιο εκείνη τη στιγμή και έτρεξε να τη βοηθήσει όταν την άκουσε να φωνάζει. «Ούρλιαξα επειδή δεν ήξερα τι μου συμβαίνει, εκείνος έτρεξε να με βοηθήσει, με μετέφερε στο δωμάτιο και κάλεσε ιατρική βοήθεια». Όταν ερωτήθη για υποτιθέμενο σπρώξιμο, η απάντησή της ήταν όχι. «Ποτέ δεν με έσπρωξε, ποτέ δεν με κλώτσησε, ποτέ δεν με έριξε από σκάλες».

Σε ένα άρθρο του Rolling Stone από το μακρινό 1998, ο Depp περιέγραψε μία συνομιλία που είχε με τον συγγραφέα Hunter S. Thompson, στην οποία ο ηθοποιός έλεγε ότι είχε χτυπήσει την Moss. «Θυμάμαι ότι γελούσα συνέχεια και εκείνος με ρώτησε για τη σχέση μου χωρίς εισαγωγές αλλά και κάτι βλακείες, όπως αν τη χτυπάω αρκετά. Πολύ πιθανό να το είπα «Ναι τρώει πολύ ξύλο». Να υπενθυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα, άλλη μία πρώην του, η Ellen Barkin, κατέθεσε εναντίον του, λέγοντας ότι ήταν πολύ χειριστικός και ζηλιάρης και έκανε συνέχεια ναρκωτικά ή έπινε. Και η δικαστική σαπουνόπερα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS