CELEBRITIES

Ashley Graham: Υπενθυμίζει σε όλες τις μητέρες ότι το σώμα τους είναι όμορφο, σε όλες τις μορφές του


JTeam

9 Ιουνίου 2022

Ashley Graham: Υπενθυμίζει σε όλες τις μητέρες ότι το σώμα τους είναι όμορφο, σε όλες τις μορφές του
H Graham έχει δείξει πολλές φορές ότι πιστεύει στο αληθινό γυναικείο σώμα και θέλει να ενδυναμώνει όλες τις γυναίκες ώστε να συμφιλιωθούν με το «κανονικό» τους σωμα

Η Ashley Graham μετά τα γέννα των δίδυμων αγοριών της, ανεβάζει στους λογαριασμούς της στα social media φωτογραφίες με το σώμα της για να δείξει πως είναι ένα γυναικείο σώμα πραγματικά μετά τη γέννα.

Το διάσημο μοντέλο είχε γεννήσει στις αρχές του χρόνου -συγκεκριμένα στις 7 Ιανουαρίου, και πρόσφατα ανέβασε ένα video για να δείξει το σώμα της όπως έχει πλέον διαμορφωθεί πέντε μήνες μετά τη γέννα.

Χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε το video:

«Μοιράζομαι αυτό το video για όλες τις μαμάδες που δεν έχουν επιστρέψει και ίσως δεν επιστρέψουν ποτέ στο σώμα που είχαν πριν τη γέννα και σε όσους χρειάζονται μια υπενθύμιση ότι το σώμα τους είναι όμορφο στην πιο αληθινή του μορφή» Πρόσθεσε:

«Αυτό είναι το δυνατό σώμα μου πέντε μήνες μετά τη γέννα και μετά από δύο εγκυμοσύνες, όπως είναι. Για να δείξω ότι όλα τα σώματα είναι κανονικά σε κάθε φάση της ζωής».

Η Graham έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Justin Ervin τρία παιδιά, τον 2χρονο Isaac και τα 5 μηνών δίδυμα Malachi και Roman. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η γέννα των δίδυμων γιων της ήταν πολύ δύσκολη αλλά κατάφερε να κρατήσει τα δίδυμα στην αγκαλιά της.

Jenny.Gr

Το plus size μοντέλο παρουσιάζει συχνά μέσα από τη δημοσιεύσεις της, τις δυσκολίες που συναντά κάθε γυναίκα μετά τον τοκετό και το γεγονός πως χρειάζεται χρόνος μέχρι το γυναικείο σώμα να επανέλθει στην κατάσταση που ήταν πριν την εγκυμοσύνη.

Η μητρότητα άλλωστε, είναι μία περίοδος γεμάτη αντιφατικά συναισθήματα, πολλές μικρές συγκινήσεις αλλά και αρκετές δυσκολίες που κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει διαφορετικά. Μέσα σε όλα αυτά είναι και η διαχείριση μιας νέας εικόνας που πρέπει να αποδεχτεί και να αγκαλιάσει.

Η Graham αποτελεί ένα υπέροχο παράδειγμα για το πώς διαχειρίζεται την νέα της εμφάνιση μετά τη γέννα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.