CELEBRITIES

H Elizabeth Hurley έγινε 57 και αναβίωσε το iconic '90s Versace look, μαζί με τον γιο της


JTeam

14 Ιουνίου 2022

H Elizabeth Hurley έγινε 57 και αναβίωσε το iconic '90s Versace look, μαζί με τον γιο της
H Elizabeth Hurley φροντίζει να μας εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις sexy εμφανίσεις της, τόσο στο Instagram όσο και στο red carpet

Δεν θα μπορούσε λοιπόν για τα 57 της να κάνει μια λιγότερο iconic εμφάνιση. Η ηθοποιός και μοντέλο απευθύνθηκε στους followers της στο Instagram για να παρουσιάσει το glam outfit των γενεθλίων της. H ίδια φόρεσε ένα sexy Versace φόρεμα και μάλιστα στο πλευρό της είχε τον γιο της, Damian.

Jenny.Gr

Το μίνι φόρεμα σε metallic ροζ απόχρωση είχε ιδιαίτερα ανοίγματα, άμεση αναφορά στην εμβληματική εμφάνιση που έκανε πριν από 28 χρόνια με το μαύρο φόρεμα με τις χρυσές παραμάνες.

Οι παραμάνες άλλωστε είναι ένα στοιχείο που έχουν πολλές δημιουργίες του οίκου οίκου Versace και λατρεύουν οι σταρς. Η Harley μας γύρισε στο 1994 όταν είχε συνοδεύσει τον τότε σύντροφό της, Hugh Grant στην πρεμιέρα της ταινίας «4 Γάμοι και μία κηδεία».

Jenny.Gr

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι για εκείνη την πρεμιέρα δυσκολεύτηκε να βρει ένα φόρεμα που να της ταιριάζει και έτσι απευθύνθηκε σε ένα γραφείο PR. Στο τέλος επιμελήθηκε η ίδια μερικές λεπτομέρειες. Κάπως έτσι έκανε μια από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις της στο red carpet που έγραψε fashion ιστορία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.