CELEBRITIES

Η Drew Barrymore γκρέμισε την κουζίνα της με σφυρί και πέρασε φανταστικά


JTeam

21 Ιουνίου 2022

Η Drew Barrymore γκρέμισε την κουζίνα της με σφυρί και πέρασε φανταστικά
Instagram/ drewbarrymore
Το video με την Drew Barrymore να κάνει γυαλιά καρφιά την κουζίνα της, είναι ό,τι πιο εκτονωτικό θα δείτε αυτή την εβδομάδα

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Drew Barrymore βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να εκτονωθεί κι εμείς νιώσαμε, απλά βλέποντάς την, σαν να μπήκαμε για λίγο στο πρώτο «δωμάτιο θυμού» της πόλης. Το μόνο που χρειάστηκε, ήταν να τη χαζέψουμε για λίγα δευτερόλεπτα να σπάει με σφυρί και πάθος τα πλακάκια στους τοίχους και τα ράφια της ροζ κουζίνας της σε ένα πραγματικά απολαυστικό και λυτρωτικό video.

Η star φαίνεται πως λατρεύει τις αλλαγές και όταν πρόκειται για ανακαίνιση σπιτιού, τα δίνει όλα. Στη λεζάντα του video που έγινε αμέσως viral, γράφει:

«Μη μου δίνετε σημασία, απλώς περνάω τέλεια», ενώ ακούγεται το χαρακτηριστικό τραγούδι της Home Depot.

Μαζί της περνάμε τέλεια κι εμείς, βάζοντάς το στο repeat. H Barrymore λατρεύει τις ανακαινίσεις και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Περίπου πριν από έναν χρόνο είχε καταγράψει το project μεταμόρφωσης της κουζίνας της. Τον περασμένο Αύγουστο, είχε γράψει συγκεκριμένα σε post της στο Instagram: «Η ανακαίνιση της κουζίνας ολοκληρώθηκε».

Η ηθοποιός έχει μετατρέψει μάλιστα το πάθος της για τις ανακαινίσεις σπιτιών σε ολόκληρη ενότητα στην εκπομπή της, γνωστή ως "Designed by Drew".

Κάπως έτσι, μια ανακαινίζει και μια «τα σπάει» αλλά σε κάθε περίπτωση, περνάει τέλεια. Μαζί της κι εμείς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.