CELEBRITIES

Η Drew Barrymore εξηγεί όλους τους λόγους που δεν θέλει να παντρευτεί ξανά


JTeam

29 Απριλίου 2022

Η Drew Barrymore εξηγεί όλους τους λόγους που δεν θέλει να παντρευτεί ξανά
Η ηθοποιός δηλώνει αμετάπειστη και ο κυριότερος λόγος είναι ο φόβος για ένα ενδεχόμενο διαζύγιο

Μετά την εξομολόγηση της Penny του Big Bang Theory, Kaley Cuoco, ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί ξανά μετά το πρόσφατο διαζύγιο της από τον Karl Cook, η Drew Barrymore είναι η επόμενη star που έρχεται να συμφωνήσει στον απόλυτο βαθμό μαζί της.

H ηθοποιός έκανε ένα «συναισθηματικό» debate με τον συμπαρουσιαστή της, Ross Mathews κατά τη διάρκεια του Drew's News όταν οι δυο τους εξέφρασαν διαφορετικές απόψεις για τους δεύτερους, τους τρίτους και τους τέταρτους γάμους, στους οποίους προχωρούν πολλοί άνθρωποι.

Η Drew ήταν παντρεμένη με τον Will Kopelman από το 2012 μέχρι το 2016, μαζί με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Olive και Frankie και όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν, το διαζύγιο ήταν για εκείνη ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έχει ζήσει ποτέ στη ζωή της. Παρόλο που ο Kopelman παντρεύτηκε ξανά από τότε, η star λατρεύει τη νέα σύζυγο του πρώην της, τη διεκδικεί όπως έχει αναφέρει χαρακτηριστικά και τη θέλει για κολλητή της.

Η λεκτική διαμάχη ανάμεσα στους δύο συμπαρουσιαστές ξεκίνησε όταν η κουβέντα στράφηκε στους γάμους και τα διαζύγια και ο Ross είπε ότι είναι αντίθετος με την απόφαση της Kaley. Όπως είπε στη Drew χαρακτηριστικά: «Μπορεί να λες τώρα ότι δεν θα ξαναπαντρευτείς αλλά δεν θα άλλαζες γνώμη αν σε τριάντα χρόνια από τώρα συναντούσες κάποιον που θα ήταν ο άνθρωπός σου;».

Τότε η ηθοποιός έγνεψε αρνητικά, επιμένοντας πως: «Σε καμία περίπτωση, όχι» ενώ πρόσθεσε: «Δεν είναι ότι δεν είσαι πια ρομαντικός ή ότι κρίνεις τους άλλους και δεν θες να πας στους γάμους τους. Απλά συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι καλός σε αυτό το πράγμα και δεν θες να το δοκιμάσεις άλλο».

«Όταν χωρίζεις, χωρίζεις και δεν είναι το μεγαλύτερο ζήτημα σε όλο τον κόσμο αλλά σίγουρα το διαζύγιο είναι κάπως... και δεν θέλω να ξαναμπώ στη διαδικασία», είναι τα όσα συμπλήρωσε στη συνέχεια ενώ στο τέλος φαίνεται πως άφησε μια μικρή ελπίδα στον Ross και το κοινό ότι μπορεί να έρθει εκείνη η μέρα που η ίδια να αθετήσει τα λόγια της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.