CELEBRITIES

H Drew Barrymore γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία selfie και τα 47 δεν έδειχναν ποτέ καλύτερα


JTeam

23 Φεβρουαρίου 2022

H Drew Barrymore γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία selfie και τα 47 δεν έδειχναν ποτέ καλύτερα
H Drew Barrymore θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία που δείχνει πόσο όμορφα μεγαλώνει 

Η λαμπερή ηθοποιός πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο μπάνιο του σπιτιού της και θέλησε να ευχαριστήσει τους fans της για τις ευχές που δέχθηκε. Χαμογέλασε γλυκά λοιπόν στην κάμερα και ανέδειξε τη φυσική της ομορφιά.

Είχε κάτω τα μαλλιά της και λίγο gloss στα χείλη της. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «2 22 22 αυτό είναι 47!» τονίζοντας την σημαδιακή ημερομηνία που έπεσαν τα γενέθλιά της φέτος.

Όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε της ευχές των διάσημων φίλων της κάτω από το post. «Χρόνια πολλά, μαγικό πλάσμα! Σ΄αγαπώ», έγραψε η Reese Witherspoon.

Jenny.Gr

Η Barrymore έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα κιλά που ήθελε να χάσει. Για εκείνη, όπως είχε εξομολογηθεί, ήταν μια καθαρά προσωπική υπόθεση. Ξεκίνησε λοιπόν να προσέχει τη διατροφή της και παράλληλα να γυμνάζεται.

"Η γυμνάστρια με ενθάρρυνε να συνεχίσω και το να είμαι δυνατή ήταν μια ανυπέρβλητη διαδικασία για εμένα”.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές της, καθώς έχασε 20 κιλά και η ίδια μοιράστηκε την αλλαγή με το κοινό της στο Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.