CELEBRITIES

H Zendaya στο πρώτο της επικό εξώφυλλο για την ιταλική Vogue


JTeam

29 Ιουνίου 2022

H Zendaya στο πρώτο της επικό εξώφυλλο για την ιταλική Vogue
Η Zendaya πρωταγωνιστεί στο τελευταίο τεύχος της Vogue Italia και είναι τουλάχιστον εκτυφλωτική

Δεν είναι μυστικό ότι η Zendaya, επιλέγει τις εμφανίσεις της σε κάθε κόκκινο χαλί με την καθοδήγηση και την τεχνογνωσία του μακροχρόνιου συνεργάτη και στυλίστα της, Law Roach. H σύνεργασία τους είναι που της χάρισε το βραβείο fashion icon της χρονιάς. Είτε με ένα φόρεμα Valentino Haute Couture διακοσμημένο με κεντημένες αράχνες για την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home στο Λος Άντζελες, είτε με ένα δερμάτινο φόρεμα Balmain στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η ικανότητα της σταρ στο glamour είναι ασυναγώνιστη.

Έτσι δεν θα μπορούσαν να μην συνεργαστούν για το νέο της επικό εξώφυλλο, το πρώτο της star στην ιταλική Vogue.

Στα 25 της είναι ήδη το πορτρέτο μιας γενιάς. Σε αυτή τη συνέντευξη, η σταρ του Euphoria μιλάει για την ίδια, τη σχέση της με τους θαυμαστές, τη μόδα και τη δουλειά της. Ένα επάγγελμα που «μερικές φορές με κάνει να νιώθω λίγο ανόητη, γιατί, τελικά, είναι να βγάζω τα προς το ζην παριστάνοντας κάποια άλλη».

«Πρόσφατα είχα περισσότερες αλλαγές όσον αφορά στις αντιδράσεις όταν συναντώ ανθρώπους ή τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μαζί μου σε καθημερινή βάση, επειδή για τόσο καιρό ήμουν σε θέση να διατηρήσω μια μικρή ανωνυμία με έναν τρόπο που μπορούσα να φύγω και να κάνω πράγματα και να συνεχίσω να ζω μια αρκετά φυσιολογική ζωή», λέει σε ένα σημείο της συνέντευξης.

«Φυσικά πάντα υπάρχουν νέες προκλήσεις και πιέσεις, αλλά το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό και ξεκίνησα όταν ήμουν αρκετά νέα. Έτσι, ευτυχώς, είχα λίγο χρόνο για να διευκολύνω και να αναπτύξω την εμπειρία μου με έναν τρόπο που δεν ήταν απλώς μια αλλαγή εντελώς από τη μια μέρα στην άλλη. Πάντα προσαρμόζομαι σε αυτό και προσπαθώ να είμαι ευγνώμων για όλα στο τέλος, γιατί σημαίνει ότι οι άνθρωποι έχουν ξεκάθαρα απήχηση στη δουλειά που κάνω και αυτό σημαίνει πολλά για μένα», εξήγησε.

Mιλώντας για τους θαυμαστές της η Zendaya πιστεύει ότι κατά κάποιο τρόπο έχουν καταφέρει να βρουν μια ισορροπία. «Πολλοί από αυτούς έχουν μεγαλώσει μαζί μου και με παρακολούθησαν να εξελίσσομαι σε διαφορετικά σημεία της ζωής και της καριέρας μου και με αυτό, πολλοί από εμάς είμαστε στην ίδια ηλικία, έχουμε παρόμοιες απόψεις για τη ζωή, παρόμοιες σκέψεις ή ακόμα και απλώς ελπίδες και επιθυμίες για το μέλλον, είτε πρόκειται για την καριέρα μου ή τον κόσμο. Καταλαβαίνουν πραγματικά ότι είμαι άνθρωπος, ακόμα και οι σκληροπυρηνικοί και θέλουν να είμαι ευτυχισμένη και το νιώθω ειλικρινά από αυτούς. Πραγματικά σέβονται τα όριά μου και τα πράγματα που επιλέγω να κρατήσω λίγο πιο ιδιωτικά και να κρατήσω για τον εαυτό μου».

Την ώρα που φωτογραφίζεται από την Elizaveta Porodina φορώντας δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών σε styling Law Roach, μιλά για αυτό που οι δυό τους ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα: high fashion. «Το σκέφτομαι όπως όταν υποδύομαι έναν χαρακτήρα, είναι κάπως αυτό που κάνουμε ο Law και εγώ στα κόκκινα χαλιά, επιλέγουμε και δημιουργούμε αυτούς τους χαρακτήρες και το απολαμβάνω τόσο πολύ μέσα στα χρόνια. Πάντα μου άρεσε η μόδα» δηλώνει.

«Πάντα μου άρεσαν τα ρούχα και ήταν από πολλές απόψεις εργαλείο έκφρασης. Η μόδα με έχει διδάξει τόσα πολλά για τον εαυτό μου και πώς να είμαι πολύ πιο ατρόμητη με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Με βοήθησε επίσης σε άλλους δρόμους της ζωής μου, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους είτε ακόμη και ως ηθοποιό, να είμαι πιο ατρόμητη και να μην ασχολούμαι τόσο με την άποψη των άλλων για το πώς μοιάζω ή τι φοράω» συνεχίζει.

Αυτό το πάθος με το οποίο μιλάει για τη δουλειά της δεν περιορίζεται στη λαμπερή πλευρά των πραγμάτων, αλλά φαίνεται να είναι βαθιά ριζωμένο στην ενσυναίσθηση. «Μερικές φορές αισθάνομαι κάπως ανόητη που είμαι ηθοποιός. Γιατί είναι σαν να φαντάζομαι για τα προς το ζην, κάτι που μπορεί να φαίνεται γελοίο, αλλά μετά θυμάμαι τις ιστορίες που λέω και τους λόγους πίσω από αυτές. Ειδικά πρόσφατα με το Euphoria, είχα τόσους πολλούς ανθρώπους που με προσέγγισαν για να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τη σύνδεση με αυτό, με την έννοια της απώλειας ή του εθισμού ή της θλίψης ή της ψυχικής ασθένειας και των αγώνων τους με αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS