CELEBRITIES

Keanu Reeves: Ο φανταστικός, ατελείωτος διάλογος που είχε με μικρό θαυμαστή, μετά από 8 ώρες πτήσης


JTeam

7 Ιουλίου 2022

Keanu Reeves: Ο φανταστικός, ατελείωτος διάλογος που είχε με μικρό θαυμαστή, μετά από 8 ώρες πτήσης
«Μικρές στιγμές όπως αυτή μπορούν να κάνουν απίστευτη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων», σχολίασε ο Andrew Kimmel που έκανε γνωστό το συμβάν, προσθέτοντας: «Χρειαζόμαστε περισσότερους Keanus!»

Ο Keanu Reeves δεν είχε ιδέα τι σημαίνει "Internet boyfriend", μέχρι τουλάχιστον το 2019, όταν ένας ρεπόρτερ από το People τον ρώτησε πώς νιώθει που έχει χαρακτηριστεί έτσι. «Τι έχω χαρακτηριστεί;» είχε ρωτήσει τότε με έκπληξη, πλησιάζοντας τον ρεπόρτερ για να ακούσει. Ο όρος, που αναφέρεται σε διάσημους άντρες για τους οποίους τρελαίνεται όλο το διαδίκτυο, δεν χρησιμοποιείται πλέον ιδιαίτερα, αλλά αν κάποιος μπορεί να έχει αυτόν τον τίτλο, θα ήταν ο Keanu.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε έναν παραπάνω λόγο για να πειστείτε πως ο διάσημος ηθοποιός αξίζει δικαιωματικά τον τίτλο, ένα πρόσφατο viral tweet έρχεται να σας το επιβεβαιώσει. Ο star για μία ακόμη φορά έγινε αντικείμενο λατρείας και θαυμασμού στα social, όταν έκατσε με υπομονή και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ενός μικρού θαυμαστή του στον χώρο του αεροδρομίου μετά από πτήση οκτώ και κάτι ωρών από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό παραγωγό, Andrew Kimmel.

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίστηκε «άψογη» και ο απίστευτος διάλογος μεταξύ του ηθοποιού και του μικρού αποδεικνύουν την ανθρώπινη και προσιτή πλευρά των διασήμων. «Σκέφτηκα να μοιραστώ το συμβάν γιατί μικρές στιγμές όπως αυτή μπορούν να κάνουν απίστευτη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων», σχολίασε ο Kimmel, προσθέτοντας: «Χρειαζόμαστε περισσότερους Keanus!».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μικρός θαυμαστής του ζήτησε αυτόγραφο και του είπε να του απαντήσει κάποιες γρήγορες ερωτήσεις! Ο πρωταγωνιστής του Matrix δέχτηκε με χαρά να απαντήσει και αυτός είναι ο φανταστικός τους, viral διάλογος.

Μικρός: Γιατί ήσουν στο Λονδίνο;

KR: Για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ.

Μικρός: Είδα online πως πήγες στο Grand Prix (με το "ξ" στο τέλος).

KR: Ναι, στο Grand Prix (με γαλλική προφορά χωρίς να τον διορθώσει). Στην F1. Αγώνες αυτοκινήτων.

Μικρός: Οδηγείς;

KR: Όχι στη Φόρμουλα Ένα, αλλά μου αρέσουν οι μοτοσικλέτες.

Μικρός: Ζεις στη Νέα Υόρκη;

KR: Ζω στο Los Angeles.

Μικρός: Και πόσο θα μείνεις στη Νέα Υόρκη;

KR:Τέσσερις ημέρες! Όχι... πέντε. Πέντε ημέρες!

Μικρός: Γιατί είσαι στη Νέα Υόρκη;

KR: Γιατί θα δω μια παράσταση στο Broadway.

Μικρός: Τι παράσταση:

KR: Το American Buffalo! Του Mamet.

Μικρός: Πού μένεις στη Νέα Υόρκη;

KR: Στο κέντρο του Manhattan.

«Εκείνη τη στιγμή, ο μικρός στέρεψε από ερωτήσεις, οπότε ο Keanu άρχισε να εφευρίσκει κι εκείνος ερωτήσεις για τον νεαρό του fan. Γιατί ήσουν στην Ευρώπη; Σε ποιες γκαλερί πήγες στο Παρίσι; Ποια ήταν η καλύτερή σου;», ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που του έκανε κι έγραψε ο τηλεοπτικός παραγωγός στο Twitter. «Ο άνθρωπος δε θα μπορούσε να είναι ευγενέστερος, ιδίως μετά από διεθνή πτήση. Σκέφτηκα να το μοιραστώ αυτό γιατί ο τύπος είναι άψογος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.