CELEBRITIES

Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία από τον ανιψιό του και κινδυνεύει με 50 χρόνια φυλάκισης


JTeam

16 Ιουλίου 2022

Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία από τον ανιψιό του και κινδυνεύει με 50 χρόνια φυλάκισης
Ricky Martin: Κατηγορείται για αιμομιξία από τον ανιψιό του

Ο 21χρονος Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες, γιος της αδελφής του Ricky Martin κατηγορεί τον θείο του για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αν αυτό αποδειχθεί αληθές, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής μπορεί να μείνει στη φυλακή 50 έτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, πριν από λίγο καιρό, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο, για ενδοοικογενειακή βία. Η ταυτότητα του εντολέα παρέμενε κρυφή μέχρι, που ο αδερφός του Ρίκι Μάρτιν, Έρικ, αποκάλυψε, ποιός μηνύει τον Πορτορικανό με τόσο βαριές κατηγορίες.

Ο Martin κατηγορείται ότι «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσα, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο νεαρός ισχυρίζεται ότι διατηρούσαν, η οποία μάλιστα έληξε πριν από περίπου δύο μήνες. Εκπρόσωπος του Μάρτιν, είχε αποκαλέσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένους» σε δηλώσεις του στο People, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Ο 50χρονος σταρ, ο οποίος εθεάθη στο Λος Άντζελες την Παρασκευή στα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς του AppleTV+, κλήθηκε να παρευρεθεί στο δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουλίου, για τη δίκη του.

Ο κατήγορος του Μάρτιν, που πιστεύεται ότι είναι ο Σάντσες, υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή την 1η Ιουλίου, βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία. Η εντολή απαγόρευε στον Μάρτιν να επικοινωνήσει ή να τηλεφωνήσει στον κατήγορο που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «φοβάται για την ασφάλειά του».

Σύμφωνα με την εντολή που έφερε στο φως η εφημερίδα El Vocero, ο Σάντσες ισχυρίστηκε πως ο Μάρτιν δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό τους και εθεάθη να περιπλανάται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές.

Ο 21χρονος υποστήριξε ακόμη, ότι ο Μάρτιν είχε «καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ουσιών».

Οι δικηγόροι του τραγουδιστή αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ προετοιμάζουν την υπερασπιστική γραμμή κατά του Σάντσες. Την ίδια ώρα βάρος του Σάντσες εκκρεμεί πρόσφατη καταγγελία από μια γυναίκα την οποία φέρεται να έχει παρενοχλήσει με απειλές.

Η νομική ομάδα του Μάρτιν είπε στην DailyMail ότι ο ανιψιός του παλεύει με βαθιά ψυχικά προβλήματα και απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς του, τους οποίους χαρακτήρισαν «αηδιαστικούς».

«Ο Ρίκι Μάρτιν φυσικά δεν έχει εμπλακεί και δεν θα εμπλεκόταν ποτέ σε κανένα είδος σεξουαλικής ή ρομαντικής σχέσης με τον ανιψιό του», τόνισε ο δικηγόρος του και πρόσθεσε: «Η ιδέα δεν είναι μόνο αναληθής, είναι και αποκρουστική. Ελπίζουμε όλοι ότι αυτός ο άνθρωπος θα έχει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο, επειγόντως. Αλλά πάνω απ' όλα, ανυπομονούμε να απορριφθεί αυτή η απαίσια υπόθεση μόλις ο δικαστής εξετάσει τα γεγονότα».

Ο Έρικ Μάρτιν επανέλαβε τον ισχυρισμό του δικηγόρου, λέγοντας στη Latin Post ότι ο ανιψιός του πάσχει από «ψυχικά προβλήματα» και είναι «πολύ σίγουρος ότι ο νεαρός συγγενής του δεν έλεγε την αλήθεια».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ρίκι Μάρτιν είναι παντρεμένος με τον Σουηδό ζωγράφο, Χουάν Γιόζεφ από το 2017. Το ζευγάρι ακόμη, έχει τέσσερα παιδιά: τα δίδυμα, Βαλεντίνο και Ματέο, τη Λουτσία, τριών και τον Ρεν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.