CELEBRITIES

O Brad Pitt με φούστα στο κόκκινο χαλί δείχνει τι σημαίνει ακομπλεξάριστο coolness


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιουλίου 2022

O Brad Pitt με φούστα στο κόκκινο χαλί δείχνει τι σημαίνει ακομπλεξάριστο coolness
Photo credits: Getty/Ideal Image
O Brad Pitt έδειξε τα καλλίγραμμα πόδια του μέσα από μια λινή φούστα στο Βερολίνο. Hot!

Ο Brad Pitt είναι αυτές τις ημέρες σε περιοδεία για την προώθηση της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί, Bullet Train. Το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο Παρίσι για την πρεμιέρα της ταινίας στην Πολη του Φωτός και όλοι μιλούσαν για το κομψό και χαλαρό κοστούμι από λινό σε ροδακινί απόχρωση, το οποίο επέλεξε. Tώρα σειρά είχε το Βερολίνο να υποδεχτεί την απαράμμιλη γοητεία του 58χρονου ηθοποιού, ο οποίος έκανε μια statement εμφάνιση. Στην πραγματικότητα το look που επέλεξε ήταν τόσο iconic που θα αφήσει εποχή.

Ο ηθοποιός πόνταρε για ακόμα μία φορά στο λινό: Eπέλεξε ένα super fresh look με λινό σακάκι σε καφέ απόχρωση, σομόν πουκάμισο και μία ασύμμετρη φούστα!

Jenny.Gr
Photo credits: Getty/Ideal Image

O διάσημος ηθοποιός ολοκλήρωσε το στιλ του ένα cool ζευγάρι γυαλιά ηλίου και combat boots Stylmartin. Aν λοιπόν αγνοούσατε ότι ο star είχε ένα tattoo ρινόκερο στην δεξιά του κνήμη, τώρα μπορείτε να το θαυμάσετε. Μαζί με το αβίαστα cool attitude που αποπνέει, ό,τι κι αν φορέσει.

Η επιλογή του λινού δεν είναι καθόλου τυχαία. Ο ηθοποιός γνώριζε ότι ο καύσωνας πλήττει την Ευρώπη και επέλεξε ένα σύνολο κομψό και ταυτόχρονα δροσερό, κατάλληλο ακόμα και για το κόκκινο χαλί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.