CELEBRITIES

Η Demi Moore φορά ολόλευκο μαγιό και λίγο πριν τα 60 νιώθει πιο ζωντανή και sexy από ποτέ


JTeam

28 Ιουλίου 2022

Η Demi Moore φορά ολόλευκο μαγιό και λίγο πριν τα 60 νιώθει πιο ζωντανή και sexy από ποτέ
instagram/ demimoore
Η star που πλησιάζει τα 60, θέλει να εξυψώσει κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της και να την κάνει να νιώθει sexy με ό,τι κι αν φοράει.

Η Demi Moore ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 60ά γενέθλιά της τον Νοέμβριο με έναν νέο ρόλο που της ταιριάζει πολύ και καταρρίπτει τους μύθους σχετικά με το τι πρέπει και τι είναι απαγορευτικό να φορούν οι γυναίκες από μια ηλικία κι έπειτα. Η νέα πρόκληση στη ζωή της, την θέλει να σχεδιάζει μια συλλογή για το brand μαγιό Andie, παρουσιάζοντας τις δικές της δημιουργίες (συμπεριλαμβανομένων των μπικίνι) για την καμπάνια.

Αυτή την εβδομάδα, η star μοιράστηκε μερικές εντυπωσιακές λήψεις στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να φοράει ένα υπέροχο λευκό μπικίνι που κρύβει πολλούς συμβολισμούς για τα στερεότυπα που ακολουθούν μια γυναίκα όσο μεγαλώνει. Για την ίδια, το να αγκαλιάσει τον αριθμό της ηλικίας της ήταν αρκετά «απελευθερωτικό».

«Πρόκειται για την αλλαγή αυτής της ιδέας ότι οι γυναίκες γίνονται λιγότερο επιθυμητές όσο μεγαλώνουν», λέει στο People. «Δεν θέλουμε να φαινόμαστε γριες ή να μην αισθανόμαστε sexy». Η νέα της επιχειρηματική ιδέα προσεγγίζει πολύ διαφορετικά το πέρασμα του χρόνου και όπως λέει, η συνεργασία της αυτή έχει έναν στόχο: να εξυψώσει κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της και να την κάνει να νιώσει sexy.

«Σκεφτόμουν έντονα πως τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούν μαγιό με σχεδόν καθόλου ύφασμα ενώ υπάρχουν πολλά vintage κομμάτια που είναι αξιολάτρευτα και με τα οποία μπορείς να δείχνεις το ίδιο άνετα, όπως και sexy κι ενδυναμωμένη χωρίς να αποκαλύπτεις πολλά».

Όπως είχε πει νωρίτερα μες στον μήνα στο People: «To concept ήταν ακριβώς αυτό: πώς μπορούμε να κάνουμε μία γυναίκα να φορέσει κάτι που να την κάνει να νιώθει ωραία αλλά και να της προσφέρει και την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και ασφάλεια, έχοντας παράλληλα στιλ. Αυτός ήταν ο στόχος μας».

Όταν ρωτήθηκε τι ανυπομονεί όταν θα κλείσει τα 60, είπε:

«Να μην προσδιορίζομαι από έναν αριθμό αλλά από την εμπειρία μου. Γίνεσαι 59 και ήδη σκέφτεσαι, "Λοιπόν, θα γίνω 60". Είναι πολύ απελευθερωτικό. Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60, κατά κάποιον τρόπο φαινόταν να έχει ήδη παραιτηθεί. Εγώ όμως νιώθω, από πολλές απόψεις, πιο ζωντανή και παρούσα από ποτέ».

Η Moore αυτό το διάστημα, γυρίζει και μια ταινία στην Ευρώπη και δηλώνει ότι δεν μπορεί ακόμη να συνηθίσει να ακούει το όνομά της και τη λέξη «icon» στην ίδια πρόταση. «Το να το ακούς αυτό σε σχέση με τον εαυτό σου μοιάζει λίγο εξωπραγματικό. Αισθάνομαι κολακευμένη και τύπου αυτό δεν θυμίζει καθόλου εμένα, αλλά μου αρέσει. Για μένα, είδωλο σήμαινε πάντα κάποιος που άνοιξε έναν δρόμο και σημάδεψε κάτι που συγκίνησε τον κόσμο ή είχε θετική επιρροή. Και από αυτή την άποψη, αισθάνομαι πραγματικά περήφανη που με κατατάσσουν σε μια κατηγορία σχετική με αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.