CELEBRITIES

Η κόρη της Björk έγινε μοντέλο και φωτογραφίζεται στη νέα καμπάνια Miu Miu


JTeam

31 Ιουλίου 2022

Η κόρη της Björk έγινε μοντέλο και φωτογραφίζεται στη νέα καμπάνια Miu Miu
Η κόρη της Björk έγινε μοντέλο και φωτογραφίζεται στη νέα καμπάνια Miu Miu

Η Isadora Bjarkardóttir Barney κόρη της τραγουδίστριας Björk και του καλλιτέχνη/σκηνοθέτη Μάθιου Μπάρνεϊ, έκανε ντεμπούτο ως μοντέλο στη νέα καμπάνια κοσμημάτων του οίκου Miu Miu για τη συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2022.

Η 19χρονη Isadora είναι ηθοποιός και πλέον σηυμμετέχει ως ambassador στην καμπάνια μαζί με την Σίντνεϊ Σουίνι του Euphoria, την Έμιλι Ραταϊκόφσκι και την ηθοποιό/τραγουδίστρια/χορεύτρια Ντέμι Σίνγκλετον.

Την φωτογράφιση της καμπάνιας έκανε ο Julien Martinez Leclerc.

Τα νέα κοσμήματα είναι σχεδιασμένα από τους καλλιτέχνες Nathalie Djurberg και Hans Berg, οι οποίοι ανέλαβαν επίσης την καλλιτεχνική διεύθυνση της καμπάνιας, ενώ τα αξεσουάρ βασίζονται στη σειρά γλυπτών «A Thief Caught in the Act» του 2015, με παράξενα, πολύχρωμα πουλιά.

«Διευρύνοντας τις αντιλήψεις μας για το τι μπορεί να αντιπροσωπεύει η μόδα, η συνεργασία επαναφέρει τη μακροχρόνια δέσμευση της Miu Miu για καλλιτεχνική παρέμβαση», δηλώνει από την πλευρά του ο οίκος

Η ταλαντούχα Isadora εμφανίστηκε πρόσφατα στο θρίλερ «The Northman» στο πλευρό της μητέρας της - καθώς και των Ethan Hawke, Nicole Kedman και Alexander Skarsgård.

«Από τότε που ήμουν 13 ή 14 ετών ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ σοβαρά με την υποκριτική», δήλωσε η 19χρονη στο The Face τον περασμένο Φεβρουάριο. «Και η μητέρα μου το γνώριζε αυτό. Γι' αυτό με υποστήριξε τόσο πολύ. Ήταν σημαντικό γι' αυτήν να με βοηθήσει να το συνειδητοποιήσω».Φυσικά και ασχολείται και με την μουσική. «Βασικά, δεν έχω βρει πραγματικά τα πατήματά μου ως σόλο καλλιτέχνης. Στη διάρκεια του Covid άρχισα να δίνω σάρκα και οστά σε αυτά τα κομμάτια και έχω ένα άλμπουμ... κατά κάποιο τρόπο. Δεν ξέρω πόσο μακριά θα φτάσω. Αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να δουλεύω με φίλους μου, οι οποίοι επίσης μόλις ξεκινούν και κάνουν πολύ ωραία πράγματα».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS