CELEBRITIES

Ο Will Smith σπάει τη σιωπή του για το χαστούκι στον Rock, σε ένα 5λεπτο, πολύ παράξενο βίντεο


JTeam

29 Ιουλίου 2022

Ο Will Smith σπάει τη σιωπή του για το χαστούκι στον Rock, σε ένα 5λεπτο, πολύ παράξενο βίντεο
Ο Will Smith επέστρεψε στο Instagram μετά από 4 μήνες, και ζήτησε συγγνώμη από όλους

4 μήνες ακριβώς μετά τα Όσκαρ και το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock επί σκηνής, ο Will Smith αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ποστάρει ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο θα απαντά σε ερωτήσεις θαυμαστών. Στην εισαγωγή, μας ενημερώνει ότι όλο αυτό το διάστημα έκανε πολλή δουλειά με τον εαυτό του.

Είπε ότι θα ζητήσει συγγνώμη και το έκανε κυριολεκτικά. Απολογήθηκε σε έναν ένα στη βραδιά, στους συγγενείς του Chris Rock αλλά και στον εαυτό του, τον οποίο προσπαθεί να μην βλέπει σαν σκουπίδι. Όταν ερωτήθη το προφανές, γιατί δεν ζήτησε αμέσως συγγνώμη από τον Chris Rock, η απάντησή του ήταν η εξής: «Είχα θολώσει σε εκείνο το σημείο αλλά επικοινώνησα με τον Chris και μου απάντησε ότι δεν είναι έτοιμος να μιλήσουμε. Θα επικοινωνήσεις όμως όταν θα το θελήσει. Συγγνώμη Chris. Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη και είμαι εδώ όταν είσαι έτοιμος».

Να πούμε βεβαίως ότι ο Chris Rock σε πρόσφατο stand up που έκανε, μίλησε για εκείνη τη μέρα. «Όποιος λέει ότι οι λέξεις πονούν, δεν έχει δεχτεί γροθιά στο πρόσωπο. Δεν είμαι θύμα. Ναι πόνεσα φυσικά αλλά το ξεπέρασα και την επόμενη μέρα πήγα για δουλειά. Δεν θα πάω στο νοσοκομείο για ένα μικρό κόψιμο».

Ο Will Smith ζήτησε επίσης συγγνώμη από τη μητέρα του, την υπόλοιπη οικογένεια αλλά και από τους υποψηφίους, ειδικά από τον Questlove, του οποίου η χαρά επισκιάστηκε από μία γροθιά. Είπε επίσης ότι δεν του το ζήτησε η Jada Pinkett Smith, αλλά έδρασε βλακωδώς από μόνος του. Η σύζυγός του ωστόσο, είπε πρόσφατα ότι ελπίζει ότι οι δύο άντρες θα τα βρουν και θα συμφιλιωθούν κάποια στιγμή.

Για όσους δεν θυμούνται το συγκεκριμένο συμβάν, να υπενθυμίσουμε ότι ο Chris Rock, παρουσιαστής στα Όσκαρ, αναφέρθηκε στην καραφλή Jada Pinkett Smith, αποκαλώντας τη θηλυκή G.I.Joe, αν και όλοι ξέρουμε ότι η ηθοποιός πάσχει από αλωπεκία και χάνει μαλλιά εξαιτίας της νόσου.

Ο Will Smith πήρε λοιπόν τον χρόνο του, μάθαμε ότι νοσηλεύτηκε σε κλινική, ο ίδιος παραδέχτηκε σήμερα ότι το μεγαλύτερο ψυχολογικό του τραύμα είναι το να απογοητεύει τους ανθρώπους και υποσχέθηκε στους θαυμαστές του ότι θα ξανακερδίσει την αγάπη τους πολύ σύντομα. Θα μπορούσε να το κάνει και με βίντεο μικρότερης διάρκειας, μιλώντας λιγότερο μηχανικά. Αλλά ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.