CELEBRITIES

Η Shakira είναι αντιμέτωπη με 8 χρόνια φυλάκισης για φοροδιαφυγή


JTeam

29 Ιουλίου 2022

Η Shakira είναι αντιμέτωπη με 8 χρόνια φυλάκισης για φοροδιαφυγή
Photo credits: Splash News/Ideal Image
Μετά την απιστία του συζύγου της, τώρα η τραγουδίστρια κατηγορείται για έξι κατηγορίες για εξαπάτηση του κράτους μεταξύ 2012 και 2014. Ξεκάθαρα δεν είναι η χρονιά της

Η Λατίνα star της pop Shakira έχει προειδοποιηθεί ότι θα μπορούσε να καταδικαστεί σε φυλάκιση έως και 8 ετών εάν κριθεί ένοχη για φερόμενη φορολογική απάτη ύψους 12 εκατομμυρίων λιρών.

Οι ισπανοί εισαγγελείς ζητούν ακόμη να πληρώσει πρόστιμο 19 εκατομμυρίων λιρών. Η τραγουδίστρια κατηγορείται για έξι κατηγορίες για εξαπάτηση του κράτους μεταξύ 2012 και 2014.

Η είδηση έρχεται αφότου η Κολομβιανή star και μητέρα δύο παιδιών απέρριψε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό που θα συνεπαγόταν την παραδοχή της αδικοπραγίας. Η Shakira έχει ήδη αποπληρώσει τα χρήματα που φέρεται να οφείλει στο ταμείο, μαζί με τους τόκους που πιστεύεται ότι ανέρχονται συνολικά σε 3 εκατομμύρια λίρες.

Οι κατηγορίες περιέχονταν σε κατηγορητήριο που υπέβαλαν οι εισαγγελείς στο ανακριτικό δικαστήριο κοντά στη Βαρκελώνη και δημοσιοποιήθηκαν για πρώτη φορά σήμερα.

Η Shakira - της οποίας το πλήρες όνομα είναι Shakira Isabel Mebarak Ripoll - κατηγορείται ότι προσποιείται ότι ζει στο εξωτερικό και ότι χρησιμοποιεί μια πολύπλοκη υπεράκτια εταιρική δομή για να αποφύγει τους φόρους.

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον ποδοσφαιριστή Gerard Pique που φημολογείται ότι υπήρξε άπιστος.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό του, μετά από περίπου 12 χρόνια σχέσης και 2 παιδιά. «Λυπόμαστε που επιβεβαιώνουμε τον χωρισμό μας. Σε αυτή τη στιγμή, ζητάμε σεβασμό ιδιωτικότητα για το καλό των παιδιών μας, που είναι η μέγιστη προτεραιότητα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση», δήλωσε το ζευγάρι σε μία κοινή ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS