CELEBRITIES

Η πριγκίπισσα Charlotte ξεπέρασε σε γκριμάτσες του πρίγκιπα Louis και έκλεψε την παράσταση


JTeam

3 Αυγούστου 2022

Η πριγκίπισσα Charlotte ξεπέρασε σε γκριμάτσες του πρίγκιπα Louis και έκλεψε την παράσταση
Getty Images
Μπορεί να είναι μια μικρή πριγκίπισσα αλλά μόλις έγινε και η βασίλισσα της γκριμάτσας

Μέχρι χθες, ο πρίγκιπας Louis κατείχε τα βασιλικά πρωτεία στις χειρονομίες και τις γκριμάτσες αλλά τις τελευταίες ώρες η αδερφή του, πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε την παράσταση και την πρωτιά του αδερφού της καθώς έγινε με τις εκφράσεις της το απόλυτο mood meme.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή πριγκίπισσα συνόδευσε τους γονείς της στους αγώνες κολύμβησης στο πλαίσιο των Αγώνων της Κοινοπολιτείας. Η Charlotte βρήκε λοιπόν την αφορμή να κάνει μια σειρά από επικές, αδιανόητες και αστείες εκφράσεις όσο παρακολουθούσε τους αγώνες. Η κάμερα φυσικά ήταν στραμμένη διαρκώς επάνω της όσο εκείνη παρακολουθούσε το θέαμα.

To internet εμπνεύστηκε για τα καλύτερα meme κι εμείς δεν μπορούμε παρά να ταυτιστούμε με τις διαθέσεις, τις χειρονομίες και τις εκφράσεις.

Σηκωνόταν με φόρα και κάθε της κίνηση έκρυβε κι από έναν μικρό ενθουσιασμό. Χειροκροτούσε ενθουσιαμένη, έβγαζε τη γλώσσα της κι έκανε ό,τι περνάει από το χέρι της για να δείξει ότι περνάει φανταστικά (ή και όχι). Η επτάχρονη πριγκίπισσα είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τον ίδιο τρόπο και στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο.

Αυτή τη φορά ωστόσο, έγινε δικαιωματικά η βασίλισσα της γκριμάτσας, ξεπερνώντας ακόμη και τον αδερφό της και μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα το γιατί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.