CELEBRITIES

Britney Spears: Η απάντηση της star στις κατηγορίες του πρώην συζύγου της για την «ανύπαρκτη» σχέση με τα παιδιά της


JTeam

8 Αυγούστου 2022

Britney Spears: Η απάντηση της star στις κατηγορίες του πρώην συζύγου της για την «ανύπαρκτη» σχέση με τα παιδιά της
H Britney Spears δηλώνει φανερά ενοχλημένη από τις προσβλητικές δηλώσεις του πατέρα των παιδιών της

Η Britney Spears φαίνεται πως έχει να δώσει μια ακόμη μάχη στη ζωή της, καθώς ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της, Kevin Federline, τις τελευταίες ώρες τη μάχεται, ισχυριζόμενος ότι η star δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τα παιδιά της.

Η Britney δηλώνει οργισμένη με τις δηλώσεις του Federline, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει σε συνέντευξή του, ότι η 40χρονη τραγουδίστρια έχει αποξενωθεί από τους γιους της. «Έχουν αποφασίσει πως δεν θα βλέπουν τη μαμά τους αυτή τη στιγμή. Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τότε που την είδαν. Αποφάσισαν να μην πάνε στον γάμο της».

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ήταν πραγματικά δύσκολο για τους δύο γιους τους να παρακολουθούν τις αλλαγές στην ζωή της μητέρας τους, από τον ξαφνικό της γάμο μέχρι τις γυμνές φωτογραφίες που αναρτά η ίδια στα social media. Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε πως τα αγόρια αγαπούν πραγματικά την μητέρα τους, αλλά τους είναι δύσκολο να βλέπουν τις γυμνές φωτογραφίες της, ειδικά στο σχολείο. «Προσπαθώ να τους εξηγήσω πως ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί η Britney».

Εκείνη από την πλευρά της, παραδέχτηκε την απόσταση ανάμεσά τους αλλά όπως είπε, όλο αυτό έχει ξεκινήσει «πολύ πριν» από το χρονικό διάστημα που όρισε εκείνος. Ο Federline έκανε μερικές ακόμη προκλητικές δηλώσεις, μεταξύ των οποίων, και πως η επιμέλεια που είχαν οι γονείς της πρώην συζύγου του για 13 χρόνια, «την έσωσε». «Θα ήμουν ευγνώμων αν ο Jamie Spears επέστρεφε πίσω στη ζωή των αγοριών μου».

«Με στεναχωρεί που ακούω ότι ο πρώην σύζυγός μου αποφάσισε να μιλήσει για τη σχέση μου με τα παιδιά» δήλωσε η Spears μέσω Instagram, η οποία θεωρεί ότι ο πρώην σύζυγός της έκανε αυτές τις δηλώσεις εξαιτίας των αποκαλυπτικών της φωτογραφιών στο Instagram. «Όπως γνωρίζουμε όλοι, το να μεγαλώνεις έφηβα αγόρια δεν είναι ποτέ εύκολο για κανέναν».

Η ίδια δηλώνει ότι η ρήξη στη σχέση τους έγινε πολύ καιρό νωρίτερα από ό,τι περιγράφει ο Federline. «Ήταν πολύ πριν το Instagram. Τους έδωσα τα πάντα. Μόνο μία λέξη: πληγωμένη». Σε επόμενο post της, η star πρόσθεσε: «Υπενθύμιση, τα τραύματα και οι προσβολές που συνοδεύουν τη φήμη και αυτή τη δουλειά, δεν επηρεάζουν μόνο εμένα, αλλά και τα παιδιά μου. Είμαι άνθρωπος και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.