CELEBRITIES

Johnny Depp: Γιατί οι celebrities αφαιρούν τα like τους από το post του στο Instagram


JTeam

5 Αυγούστου 2022

Johnny Depp: Γιατί οι celebrities αφαιρούν τα like τους από το post του στο Instagram
Σφραγισμένα αρχεία από τη δίκη Depp-Heard που ήρθαν στην επιφάνεια έκαναν πολλούς διάσημους υποστηρικτές του Depp να θέλουν να αποστασιοποιηθούν από την υπόθεση

Η δικαστική νίκη του Johnny Depp δεν ήταν αρκετή για κάποιους θαυμαστές του, οι οποίοι πλήρωσαν 3 χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσουν πρόσβαση σε σφραγισμένα αρχεία από τη δίκη, ελπίζοντας πως θα βρουν κι άλλα στοιχεία για να διασύρουν την Amber Heard.

Τελικά βρέθηκαν όμως αντιμέτωποι με το ακριβώς αντίθετο. Τα σφραγισμένα αρχεία περιέχουν περισσότερα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Johnny Depp, όπως το γεγονός ότι οι φωτογραφίες που αποδείκνυαν ότι η Heard του άσκησε σωματική βία ήταν πειραγμένες και ότι οι ηχογραφήσεις που ακούστηκαν στη δίκη ήταν μονταρισμένες.

Μετά το τέλος της δίκης, ο Depp και η Heard έσπευσαν στο Instagram για να μοιραστούν τη δικαίωση ή την απογοήτευση που ένιωσαν και πολλοί διάσημοι φίλοι τους έδειξαν ποια πλευρά υποστήριζαν, κάνοντας like στο αντίστοιχο post και για αρκετές μέρες τα media ασχολούνταν με το ποιος έκανε like σε ποιον.

Ένας χρήστης του reddit δημοσίευσε μάλιστα μια λίστα με τα ονόματα των celebrities που «ψήφισαν» με το like τους τον Depp.

Τα νέα στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια έχουν κάνει απ’ ότι φαίνεται πολλούς διάσημους να αναθεωρήσουν. Μέχρι στιγμής το like τους έχουν αφαιρέσει η Elle Fanning, η Bella Hadid, ο Orlando Bloom, ο Robert Downey Jr, η NikkieTutorials, η Zoey Deutch, η Sophie Turner, ο Joey King, ενώ η λίστα διαρκώς μεγαλώνει.

Έχει κυκλοφορήσει επίσης λίστα με τους celebrities που έχουν αλληλεπιδράσει με post υπέρ ή της ίδιας της Amber Heard, ή έχουν μοιραστεί μηνύματα υποστήριξης, λίστα με τους celebrities που έχουν μοιραστεί ή κάνει like σε υλικό που τη σατιρίζει και λίστα με τους celebrities που έχουν ταχθεί υπέρ του Depp ενώ έχουν κατηγορηθεί και οι ίδιοι για κακοποίηση, ανάμεσά τους και οι Chris D’Elia, Marilyn Manson, Russell Brand.

Μπορεί να φαίνεται αδιάφορο, έως και γραφικό το ότι κάποιοι ασχολούνται με το ποιος έκανε like πού. Στην εποχή όμως των social media, όταν έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε προσωπικές, πολιτικές και κοινωνικές απόψεις κάνοντας double-tap σε μία εικόνα, πριν καλά- καλά το συνειδητοποιήσουμε, τα like δείχνουν αν όσα λέμε συνάδουν όντως με όσα κάνουμε, ακόμα και στον ψηφιακό χώρο.

Όπως έγραψε και η χρήστης @k4mil1aa στο Twitter: «τα θύματα κακοποίησης δεν θα ξεχάσουν ποιοι celebrities και ποιοι φίλοι τους έκαναν like στα post αυτού του ανθρώπου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.