CELEBRITIES

Adele - H χειρότερη στιγμή στην καριέρα της και η εμμονή με τον Rich Paul: «Δεν έχω ερωτευτεί έτσι»


JTeam

16 Αυγούστου 2022

Adele - H χειρότερη στιγμή στην καριέρα της και η εμμονή με τον Rich Paul: «Δεν έχω ερωτευτεί έτσι»
Η αναπάντεχη συνέντευξη της σταρ

Η Adele βρίσκεται στο cover του αμερικάνικου Elle, στο οποίο μίλησε για όλα. Η διάσημη ερμηνεύτρια είπε ότι η απόφαση να ακυρώσει την παραμονή της στο Λας Βέγκας ήταν η «χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου» και υποσχέθηκε να «καρφώσει» τις εκ νέου προγραμματισμένες παραστάσεις αργότερα φέτος.

Μιλώντας επτά μήνες μετά την ακύρωση των shows, η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός εξήγησε γιατί αποχώρησε μόλις 24 ώρες πριν βγει στη σκηνή.

«Απλώς δεν υπήρχε ψυχή σε αυτό», είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle. «Το στήσιμο της σκηνής δεν ήταν σωστό. Ήταν πολύ αποκομμένο από εμένα και την μπάντα μου και δεν είχε οικειότητα. Και ίσως προσπάθησα πάρα πολύ να του δώσω αυτά τα στοιχεία σε ένα τόσο ελεγχόμενο περιβάλλον.

«Ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου μακράν. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με αυτά τα shows. Ήταν καταστροφικό».

Η νέα σκηνή είναι μια προσαρμογή του αρχικού σχεδίου της και στοχεύει να αποδώσει την οικειότητα που ένιωθε ότι της έλειπε τον περασμένο Ιανουάριο. «Θέλω να πω την ιστορία από την αρχής της καριέρας μου μέχρι τώρα. Δεν θα αποκαλύψω πολλά για αυτό, αλλά το show μεγαλώνει. Είναι όλα σχετικά με τη μουσική, και είναι πραγματικά, πραγματικά νοσταλγικό. Θα είναι τόσο όμορφο», είπε.

Η 34χρονη Adele μίλησε και για την προσωπική της ζωή, λέγοντας ότι «ποτέ δεν ήταν τόσο ερωτευμένη» και ότι έχει «εμμονή» με τον σύντροφό της, τον Αμερικανό αθλητικό manager Rich Paul.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει έναν γιο με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki, επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Paul τον Σεπτέμβριο του 2021. Είπε μάλιστα ότι ήθελε να παντρευτεί ξανά και να κάνει περισσότερα παιδιά.

«Είμαι νοικοκυρά και μητριάρχης, και μια σταθερή ζωή με βοηθάει στη μουσική μου. Αλλά αυτή τη στιγμή, το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το Βέγκας», είπε.

Την συνέντευξη συνοδεύει μια εντυπωσιακή φωτογράφηση με 60s αισθητική από τον Mario Sorrenti.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS