CELEBRITIES

Το ξεχωριστό party της Choupette, της αγαπημένης γάτας του Karl Lagerfeld


JTeam

21 Αυγούστου 2022

Το ξεχωριστό party της Choupette, της αγαπημένης γάτας του Karl Lagerfeld
Η γάτα του Karl Lagerfeld έκλεισε τα 11 και της διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό party γενεθλίων

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Karl Lagerfeld είχε μιλήσει για την αγάπη και το ιδιαίτερο δέσιμο που είχε με την γάτα του, Choupette. Ήταν σαν παιδί του και έτσι ακριβώς την πρόσεχε.

Η διάσημη γάτα Βιρμανίας δεν έφευγε από το πλευρό του πατέρα της και μάλιστα αποτέλεσε και έμπνευση για τις δημιουργίες του. Ο Lagerfeld τής είχε μεγάλη αδυναμία και σε παλαιότερη συνέντευξή είχε δηλώσει πως δεν πίστευε ποτέ πως θα ερωτευόταν μία γάτα.

Η Choupette διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram με χιλιάδες θαυμαστές, τον οποίο διαχειρίζεται η οικιακής βοηθός του Lagerfeld, Françoise Caçote, που ανέλαβε την κηδεμονία της μετά τον θάνατο του σχεδιαστή.

Όπως φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες η γλυκιά Choupette συνεχίζει να ζει τη μεγάλη ζωή. Για να γιορτάζει τα γενέθλιά της η Françoise Caçote της διοργάνωσε ένα αξιοζήλευτο party!

Λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Lagerfeld, πληροφορίες ήθελαν τη γάτα του να κληρονομεί ένα μέρος της τεράστιας περιουσίας του που υπολογίζεται γύρω στα 300 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.