CELEBRITIES

Bennifer: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον δεύτερο, παραμυθένιο γάμο τους


JTeam

21 Αυγούστου 2022

Bennifer: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον δεύτερο, παραμυθένιο γάμο τους
H δεύτερη μεγάλη γαμήλια τελετή των Bennifer πραγματοποιήθηκε και μας θύμησε ταινία του Hollywood

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν ξανά, αυτή τη φορά ενώπιον φίλων και συγγενών, στο κτήμα 87 στρεμμάτων του ηθοποιού στη Georgia. Σύμφωνα με το Page Six, το ζευγάρι θέλει αυτή τη φορά ο γάμος τους να είναι μια μεγάλη γιορτή που θα ξεκινήσει την Παρασκευή και θα διαρκέσει 3 ημέρες με πολλές εκπλήξεις για όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Η JLo έκλεψε όλα τα βλέμματα καθώς φορούσε ένα λευκό νυφικό Ralph Lauren με πέπλο και ουρά 6 μέτρων. Ο Affleck επέλεξε σμόκιν με λευκό σακάκι και μαύρο παντελόνι. Ο δημοφιλής podcaster και life coach, Jay Shetty, ήταν αυτός που πραγματοποίησε την τελετή παρουσία των παιδιών του ζευγαριού, φίλων και συγγενών.

Όλοι οι καλεσμένοι ήταν ντυμένοι στα λευκά ώστε να ταιριάζουν με τις αποχρώσεις της διακόσμησης και τις συνθέσεις με λουλούδια.

Η τελετή έγινε σε εξωτερικό χώρο και η διακόσμηση ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη. Είχε κομψά τραπέζια στημένα σε μια αποβάθρα δίπλα στο ποτάμι ενώ ξεχώριζαν τα λευκά λουλούδια. Τα παιδιά του ζευγαριού φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν αφού μάλιστα έλαβαν μέρος στην τελετή και ήταν δίπλα στους γονείς τους σε αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν πολύ αυστηρά. Μεγάλες πύλες ασφαλείας εγκαταστάθηκαν πριν αρκετές εβδομάδες. Το Σάββατο ανέλαβε δράση περιπολικό, όπου οι αστυνομικοί έδιναν βραχίονες σε όσους ήταν καλεσμένοι, τους οποίους πρώτα έλεγχαν και μετά άφηναν να μπουν.

Jenny.Gr
Πηγή:PageSix

Να θυμίσουμε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από σχεδόν έναν μήνα σε παρεκκλήσι στο Los Angeles και ακολούθησε γαμήλιο ταξίδι στο Παρίσι.

Jenny.Gr
Πηγή:PageSix

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια παθούσα» είχε γράψει η JLo στους fans της μετά την τέλεση του γάμου στο Los Angeles.

Jenny.Gr
Πηγή:PageSix

Όπως θα διαπιστώσετε οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν ότι πρόκειται για έναν γάμο υπερπαραγωγή βγαλμένο από κάποιο παραμύθι!

Jenny.Gr
Πηγή:PageSix
Jenny.Gr
PageSix