CELEBRITIES

Στο νοσοκομείο οι Bennifer λίγο πριν την δεύτερη τελετή του γάμου τους


JTeam

20 Αυγούστου 2022

Στο νοσοκομείο οι Bennifer λίγο πριν την δεύτερη τελετή του γάμου τους
Στο νοσοκομείο οι Bennifer λίγο πριν την δέυτερη τελετή του γάμου τους

Η μητέρα του Ben Affleck μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, καθώς έπεσε από την αποβάθρα στο σπίτι του ηθοποιού στην Georgia, εκεί όπου εκείνος και η Jennifer Lopez σχεδιάζουν να παντρευτούν για δεύτερη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η μητέρα του Christopher Anne Boldt, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St. Joseph Candler στη Σαβάνα.

Μια πηγή είπε στην Daily Mail ότι η μητέρα του Ben Affleck, έπεσε και έκοψε το πόδι της. Ο γιος της φέρεται να τη βρήκε και κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο.

Οι Bennifer δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό της, ενώ η ίδια εθεάθη να βγαίνει από το νοσοκομείο πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι.
Η 53χρονη Lopez και ο 50χρονος Affleck έφτασαν στην Georgia προκειμένου να οργανώσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το γαμήλιο πάρτι τους, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Αυγούστου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Lopez θα φορέσει νυφικό που έχει σχεδιάσει ο Ralph Lauren. Το νυφικό, μάλιστα, έχει ραφτεί στην Ιταλία.

Στον πρώτο γάμο, η νύφη δε φόρεσε ένα, αλλά δύο νυφικά. Ένα ρομαντικό vintage φόρεμα με halter neck που είχε στην γκαρνταρόμπα της και ένα off-shoulder Ζuhair Murad νυφικό από δαντέλα, με μακριά μανίκια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.