CELEBRITIES

Perfect Magazine: Η Nicole Kidman είναι το Perfect Icon. Διαφωνεί κανείς;


JTeam

23 Αυγούστου 2022

Perfect Magazine: Η Nicole Kidman είναι το Perfect Icon. Διαφωνεί κανείς;
Η Nicole Kidman ποζάρει στο εξώφυλλο του Perfect Magazine ως το "Perfect Icon" και, πραγματικά, ποιος αξίζει περισσότερο αυτόν τον τίτλο; Κανείς

Η Nicole Kidman έχει καθιερώσει την ιδιότητά της ως couture fashion icon, πλέον και μετά την κυκλοφορία μιας νέας εντυπωσιακής φωτογράφησης για το περιοδικό Perfect.

Η Αυστραλή ηθοποιός τιμήθηκε με το βραβείο Perfect Icon στην τρίτη έκδοση του περιοδικού και γιορτάστηκε με μια σειρά φωτογραφιών high fashion που τραβήχτηκαν από τον Μαλαισιανό-Κινέζο φωτογράφο Zhong Lin. Το περιοδικό ανακοίνωσε τα ετήσια βραβεία φέτος σε μια προσπάθεια να αναγνωρίσει ανθρώπους που «διαμορφώνουν τη σύγχρονη κουλτούρα».

Jenny.Gr

«Σε μια εποχή που αμφισβητείται η εγκυρότητα των τελετών απονομής και το θέαμα των παρουσιάσεων στο κόκκινο χαλί κυριαρχείται από τους φορείς απονομής βραβείων και τους παρουσιαστές, θέλαμε να εστιάσουμε ξανά σε αυτούς που πιστεύουμε ότι αξίζουν να ανταμειφθούν» δήλωσε η ομάδα του Perfect.

Η 55χρονη, βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίζεται με γραμμωμένους κοιλιακούς και εξαιρετικά γυμνασμένους δικέφαλους να φορά μια micro mini φούστα και ένα halterneck top Diesel. Tην εμφάνιση ολοκλήρωναν μακριά κόκκινα μαλλιά με κοντές γεωμετρικές φράντζες -υποθέτουμε ότι είναι περούκα.

Jenny.Gr

Η φωτογράφηση έρχεται μόλις μερικούς μήνες αφότου η Νικόλ Κίντμαν είχε προκαλέσει συζήτηση με μια άλλη φωτογράφησή της, εκείνη για το εξώφυλλο του Vanity Fair, με μικροσκοπική φούστα Miu Miu και cropped top, όταν πολλοί θαυμαστές κατηγόρησαν το περιοδικό για υπερβολική χρήση του Photoshop.

Jenny.Gr

Η Nicole αργότερα απάντησε σχετικά με το ντύσιμό της στη Vogue Australia, ομολογώντας ότι είχε δεύτερες σκέψεις για αυτό αφού αρχικά «παρακάλεσε» να το φορέσει.

Jenny.Gr

Η ουσία ωστόσο παραμένει μία. Σαν την Nicole, καμία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.