CELEBRITIES

Η Nicole Kidman «ευχαριστεί την όμορφη Ελλάδα» και κάνει μυστικές διακοπές σε κάποιο νησί της


JTeam

19 Ιουλίου 2022

Η Nicole Kidman «ευχαριστεί την όμορφη Ελλάδα» και κάνει μυστικές διακοπές σε κάποιο νησί της
Instagram/ nicolekidman
Η Nicole Kidman είναι ανάμεσα στους celebrities που διάλεξαν φέτος την Ελλάδα ως βασικό προορισμό για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Εκτός από τη Deva Cassel που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Πάρο, και η Nicole Kidman απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα χωρίς να διευκρίζεται η ακριβής τοποθεσία.

Με μια φωτογραφία στο Instagram, ευχαριστεί την Ελλάδα που της χαρίζει όμορφες και ανέμελες στιγμές αφού γράφει: "Thank you, beautiful Greece". Φυσικά, ακολούθησε καταιγισμός από likes και σχόλια ενώ όλοι προσπαθούμε να μαντέψουμε πού ακριβώς βρίσκεται. Παρόλο που οι fans της την ρώτησαν σε ποιο ελληνικό νησί είναι, εκείνη δεν θέλησε να απαντήσει.

Λίγες ώρες αφότου αποχαιρέτησε η Naomi Watts την Ελλάδα μετά τις διακοπές της στους Παξούς, η Kidman έκανε μια ανάλογη ανάρτηση στο Instagram. Στη λήψη, ποζάρει μόνη της στη θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ελληνικό ήλιο και τη μαγεία του τοπίου.

Μετά το Παρίσι και το λαμπερό show του Balenciaga όπου ανέλαβε, για λίγο τον ρόλο μοντέλου, η star επέλεξε να κάνει διακοπές στη χώρα μας και φρόντισε να μας δώσει μια μικρή γεύση από το πώς περνάει, φωτογραφίζοντας έναν μικρό παράδεισο από τιρκουάζ νερά.

Πρόσφατα έκανε το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία της από το νέο haute couture show του Balenciaga στο Παρίσι, με την ηθοποιό να φοράει μια ασημί τουαλέτα του οίκου με ατελείωτη ουρά και μαύρα μακριά γάντια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.