CELEBRITIES

Deva Cassel: Η κόρη της Monica Bellucci απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο


JTeam

19 Ιουλίου 2022

Deva Cassel: Η κόρη της Monica Bellucci απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο
Instagram/ devacassel_
Η Deva Cassel απολαμβάνει τις διακοπές της κάτω από τον ελληνικό ήλιο

Η 17χρονη κόρη της Monica Bellucci, Deva Cassel βρίσκεται στην Πάρο και απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τη μητέρα της αλλά και τον σύντροφό της, τον 17χρονο Luca Salandra.

Η νεαρή star ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τη θάλασσα όπου ποζάρει, φορώντας ένα λευκό και μπλε μπικίνι. Στα χέρια της κρατάει βότσαλα και κοχύλια ενώ είναι πιο ανέμελη από ποτέ, λίγο πριν τα νέα σχέδια της επόμενης σεζόν.

Οι τρεις τους απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί των Κυκλάδων ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε σε show των Dolce & Gabbana. Το Σάββατο 9 Ιουλίου, η Deva Cassel περπάτησε στο catwalk των Dolce & Gabbana που πραγματοποιήθηκε στις Συρακούσες της Σικελίας.

Την είδαμε με ένα εντυπωσιακό φόρεμα-κορσέ από τούλι, κεντημένο με δαντέλα, κρύσταλλα και πέρλες. Ανάμεσα στους πολλούς θεατές βρέθηκε και ο σύντροφός της, επίσης μοντέλο, ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Κομψή, με το μαύρο παντελόνι της, η Monica Bellucci ενθάρρυνε την κόρη της από την πρώτη σειρά.

Το μοντέλο, συνεργάζεται με το ιταλικό Fashion House εδώ και δύο χρόνια. Τον περασμένο Αύγουστο, η 17χρονη είχε πάρει μέρος και στην παρουσίαση που διοργανώθηκε στη Βενετία. Η μητέρα της ήταν και πάλι εκεί για να την εμψυχώσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.