CELEBRITIES

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τα δώρα που έκαναν στους καλεσμένους στον γάμο τους


JTeam

23 Αυγούστου 2022

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Τα δώρα που έκαναν στους καλεσμένους στον γάμο τους
gettyimages
H τσάντα που πήραν μαζί τους οι καλεσμένοι με τα αρχικά των νεόνυμφων και όσα περιείχε

Τα βλέμματα έχουν στραφεί και πάλι προς το ζευγάρι Ben Affleck & Jennifer Lopez, οι οποίοι πριν λίγες μέρες πραγματοποίησαν τη δεύτερη τελετή γάμου τους στην Georgia. H τελετή πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτική έπαυλη του Affleck, ενώ οι καλεσμένοι ήταν επιλεγμένοι και σε στενό κύκλο.

Jenny.Gr
gettyimages

Μετά το δείπνο και τους εορτασμούς, το ζευγάρι είχε ετοιμάσει και ένα δώρο για τους καλεσμένους, το οποίο πήραν φεύγοντας. Πρόκειται για μια χειροποίητη tote bag, η οποία είχε πάνω ζωγραφισμένα τα αρχικά των νεόνυμφων, JB.

Η τσάντα δεν περιείχε πολλά πράγματα. Μόνο ένα πακέτο σοκολατάκια πολυτελείας (με ιδιαίτερες γεύσεις όπως raspberry hibiscus, tahitian vanilla και vietnamese coffee), ενώ μια από αυτές στάλθηκε λάθος και έφτασε στην πόρτα ξενοδοχείου ενός αγνώστου. Εκείνος φυσικά και την πήρε και δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία από τη wedding tote της Lopez και του Affleck.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.