CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez δεν προσλαμβάνει όσους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου


JTeam

26 Αυγούστου 2022

Η Jennifer Lopez δεν προσλαμβάνει όσους ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου
Μάλλον μεγάλο, γιατί ήταν ο λόγος που απέρριψε χορευτές από το show της

Πόσο σόβαρα μπορεί να παίρνει κάποιος τα ζώδια; Πολύ, αν κρίνουμε από την αντίδραση της JLo.

Ένας από τους χορευτές της Jennifer Lopez μιλούσε πρόσφατα σε ένα podcast, μέχρι που αποκάλυψε ένα περιστατικό με την λατίνα σταρ, κατά τη διάρκεια πρόβας που είχαν και άφησε το κοινό να απορεί. Η Heather Morris είναι χορεύτρια στην ομάδα της Lopez (στο παρελθον χόρευε πλάι στην Beyonce), γεγονός που την κάνει να περνά πολλές ώρες πρόβας και προετοιμασίας δίπλα στη JLo.

Όσο εκείνη ζει τον έρωτά της στην Ευρώπη και έχει φύγει για δεύτερη φορά ταξίδι του μέλιτος με τον Ben Affleck, πίσω στις ΗΠΑ γίνονται αποκαλύψεις γύρω από τον τρόπο που διαχειρίζεται τις ομάδες της. Όπως εξομολογήθηκε η Morris, χορευτές οι οποίοι θέλησαν να κερδίσουν μια θέση δίπλα στην Lopez, είχαν περάσει ώρες σκληρής δουλειάς μέχρι να μαθουν την χορογραφία και να κερδίσουν το ενδιαφέρον της.

Όπως αποκάλυψε, σε ένα casting οι χορευτές εξασκούνταν επί ώρες, μέχρι που ήρθε η στιγμή για την Jennifer να επιλέξει με ποιους χορευτές θα συνεχίσει και θα επιλέξει να την πλαισιώνουν στη σκηνή. Τότε πλησίασε τους χορευτές και τους ζήτησε να σηκώσουν το χέρι όσοι ανήκαν στο ζώδιο της Παρθένου. Αφού έριξε μια μάτια και είδε ποιοι ήταν Παρθένοι στο ζώδιο, είπε διακριτικά στον συνεργάτης της να τους απορρίψει και να συνεχίσει με τους υπόλοιπους.

Οι μεταφυσικές ανησυχίες της Jennifer Lopez

Είναι γνωστό άλλωστε πως η star έχει ένα ιστορικό με τις προβλέψεις και τα μέντιουμ. Στο παρελθόν είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Rolling Stone πως πιστεύει στις προβλέψεις και επίσης είχε πει πως πηγή έμπνευσης για την επιτυχημένη περιοδεία της το 2012, Dance Again, ήταν ένα μέντιουμ. Επίσης να σημειωθεί πως τον τελευταιο καιρό έχει στενές επαφές με το μέντιουμ Jae Rae, τον οποίο γνωρισε το 2020.

Και εδώ έρχεται το ερώτημα, γιατί να διώξει η Jennifer τους χορευτές που ανήκαν στο ζώδιο της Παρθένου; Οι λόγοι θα μπορούσαν να είναι πολλοί, για όσους ασχολούνται με την αστρολογία. Μπορεί να ήθελε απλώς να βγει από τη δύσκολη θέση και επειδή δεν μπορούσε να πάρει μια απόφαση, να ήταν και αυτό ένα κριτήριο για την επιλογή της. Βάση αστρολογίας πάντως Παρθένοι και Λιοντάρια ( η Lopez ειναι Λεών) ειναι δυο ζώδια που τα πάνε αρκετά καλά και είναι εύκολο να συμφωνήσουν.

Μάλιστα η JLo έχει πολλούς στενούς της συνεργάτες που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, ωστόσο σύμφωνα με φήμες η σχέση της με τον πρώην της Marc Anthony, ο οποίος είναι Παρθένος, δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.