CELEBRITIES

Η Lourdes Leon κυκλοφόρησε το πρώτο της single και η σύγκριση με την Madonna ήταν αναπόφευκτη, αλλά μάταιη


JTeam

26 Αυγούστου 2022

Η Lourdes Leon κυκλοφόρησε το πρώτο της single και η σύγκριση με την Madonna ήταν αναπόφευκτη, αλλά μάταιη
«Είμαι τόσο περήφανη για σένα Λόλα!», έγραψε η Madonna στο Instagram story της

Η κόρη της Madonna, Lourdes "Lola" Leon έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική βιομηχανία με το single "Lock&Key". Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 24 Αυγούστου, με εκείνη να υπογράφει το καλλιτεχνικό της όνομα Lolahol.

«Είμαι τόσο περήφανη για σένα Λόλα!», έγραψε η Madonna στο Instagram story της, καθώς η κόρη της κάνει την πρώτη της απόπειρα να ακολουθήσει τα βήματά της.

Η Leon κυκλοφόρησε επίσης ένα μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του παραγωγού και συν-σεναριογράφου της Eartheater, στο οποίο εμφανίζεται να χορεύει σε διαφορετικές τοποθεσίες της Νέας Υόρκης.

Η είσοδος της Leon στη μουσική βιομηχανία έρχεται λίγους μήνες αφότου μίλησε στο περιοδικό Interview για τα επαγγελματικά της βήματα.

«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο. Μάλλον θα έπρεπε», είπε το μοντέλο και χορεύτρια. «Έχω μια πολύ συγκεκριμένη αίσθηση του στιλ και με ενδιαφέρει η αισθητική, οπότε μου αρέσει να ενσωματώνω όλα αυτά τα μέρη του εαυτού μου στα έργα μου».

Η ίδια πρόσθεσε, «Όσο για τη μουσική, μπορώ να τραγουδήσω. Απλώς δεν με νοιάζει τόσο. Ίσως είναι πολύ «κοντά στο σπίτι μου» είχε δηλώσει.

Φυσικά οι προσδοκίες των θαυμαστών ήταν πολλές και η σύγκριση με το ταλέντο της θρυλικής μητέρας της, Madonna αναπόφευκτη, αλλά μάταιη. Το "Lock&Key" είναι ατμοσφαιρικό και η φωνή της Lourdes έχει δυνατότητες, μια τίμια προσπάθεια που ωστόσο δίχασε όσους την άκουσαν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.