CELEBRITIES

Britney Spears: Ο γιος της μίλησε για το ψυχικό τραύμα που έχει υποστεί εξαιτίας της


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2022

Britney Spears: Ο γιος της μίλησε για το ψυχικό τραύμα που έχει υποστεί εξαιτίας της
Ο 15χρονος γιος της Britney Spears μίλησε για τη δύσκολη σχέση που έχει με τη μητέρα του

H Britney Spears πριν από λίγες μέρες ανέβασε στον λογαριασμό της στο YouTube ένα βίντεο, είκοσι λεπτών, στο οποίο δίνει μια κατάθεση ψυχής.

Φαίνεται πως η γνωστή pop star είχε προγραμματίσει μια συνέντευξη με την θρυλική Oprah Winfrey, ωστόσο όπως είπε στην αρχή του βίντεο: «Το να πληρώνεσαι για να πεις την ιστορία σου...ένιωσα πως είναι κάπως ανόητο». Και έτσι αποφάσισε πως όσα είχε να πει, θα τα έλεγε μέσα σε αυτό το 20 λεπτό βίντεο που δημοσίευσε.

Η Spears έχει μιλήσει ανοιχτά για όσα δύσκολα πέρασε τα τελευταία χρόνια, όμως τώρα αποφάσισε να δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την τεταμένη σχέση που διατηρούν με την μητέρα τους, οι γιοί της, Jayden James και Sean Preston Ferdeline.

Jenny.Gr

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, οι δυο έφηβοι γιοι της δεν παρευρέθησαν στην τέλεση του γάμου της, γεγονός που δείχνει την δύσκολη επικοινωνία που έχουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 15χρονος Jayden μίλησε στο ITV, δηλώνοντας πόσο αγαπάει την μητέρα του, όμως η συμπεριφορά της έχει προκαλέσει ψυχικό τραύμα τόσο στον ίδιο, όσο και στον αδερφό του. «Μπορεί κάποια μέρα μπορούμε να καθίσουμε μαζί και να συζητήσουμε, παρά το συναισθηματικό τραύμα που έχουμε βιώσει" δήλωσε στην βρετανική Daily mail.

«Νομίζω 100% ότι μπορεί να φτιαχτεί αυτή η σχέση. Αλλά θα πάρει χρόνο και προσπάθεια. Θέλω απλώς να καλυτερέψει η πνευματική της κατάσταση. Όταν γίνει αυτό θα ήθελα πολύ να την ξαναδώ.
Σε αγαπώ πολύ, σου εύχομαι τα καλύτερα. Μακάρι μια μέρα να μπορέσουμε να καθίσουμε κάτω και να ξαναμιλήσουμε».

Όσο αναφορά την ανατροφή που τους χάρισε η μητέρα τους, ο 15χρονος εξήγησε πως η μητέρα του αδίκησε πολλές φορές. «Νομίζω πως η μαμά δυσκολεύτηκε να μας δώσει ίση προσοχή. Όταν παραπονιόμουν εγώ, τα έβαζε μαζί με τον αδερφό μου. Νιώθω ένοχος, γι’ αυτό και θα είμαι πάντα στο πλευρό του.Έχουμε ζήσει πολύ πίεση στο παρελθόν και πλέον το σπίτι μας είναι το ασφαλές μέρος που μας βοηθάει να αναρρώσουμε από το ψυχικό τραύμα που έχουμε βιώσει. Οι δικοί μου με βοηθούν να εστιάσω στον εαυτό μου και να πετύχω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.