CELEBRITIES

Elon Musk: Γιατί η μητέρα του, Maye, κοιμάται στο γκαράζ όταν πάει σπίτι του


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2022

Elon Musk: Γιατί η μητέρα του, Maye, κοιμάται στο γκαράζ όταν πάει σπίτι του
@mayemusk
H Maye Musk μιλά για το σπίτι με τους πυραύλους και το γεγονός πως ο γιος της δεν νοιάζεται καθόλου για υλικά αγαθά

Ποιος θα περίμενε πως η μητέρα του πιο πλούσιου ανθρώπου στον πλανήτη θα κοιμόταν... σε ένα γκαράζ; Και πως ο Elon Musk δεν έχει καν σπίτι αυτήν την στιγμή, παρά την αμύθητη περιουσία του; Αυτά και άλλα πολλά αποκάλυψε η μητέρα του Musk, η 74χρονη Maye, η οποία παραμένει μοντέλο και ακτιβίστρια. Έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στους Times και μίλησε μάλιστα για μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των σχέσεών της με τον CEO της Tesla και της SpaceX.

Όσον αφορά τον Musk δήλωσε πως ο γιος της «δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα υλικά αγαθά», γι' αυτό και δεν έχει σπίτι, απολαμβάνοντας να μένει σε φίλους του. Πριν από έναν περίπου χρόνο, ο Elon Musk αποκάλυψε πως εγκαταλείπει όλα του τα περιουσιακά στοιχεία, γράφοντας στο Twitter: «Πουλάω σχεδόν όλα μου τα φυσικά υπάρχοντα. Δεν θα έχω σπίτι πλέον. Δεν χρειάζομαι μετρητά, η κατοχή απλώς σε βαραίνει».

Φροντίζοντας να μην μπει σε λεπτομέρειες, η Maye είπε ότι όταν επισκέπτεται τον γιο της στο Τέξας -όπου και βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της SpaceX- είναι αναγκασμένη να κοιμάται στο γκαράζ. «Δεν μπορείς να έχεις ένα φανταχτερό σπίτι κοντά σε ένα εργοτάξιο πυραύλων», είπε.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο νέο εγχείρημα του γιου της, να στείλει ομάδα ανθρώπων στον Άρη, όπως επίσης και στα πολύ δύσκολα χρόνια, όπου αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες μετά το διαζύγιο με τον πρώην συντροφό της και πατέρα του Musk.

Η Μaye Musk έχει τρία παιδιά, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Errol Musk. Τον 51χρονο Elon, τον 49χρονο Kimbal και την Tosca, 48 ετών.

«Η Tosca κι εγώ αστειευόμασταν τις προάλλες για το πώς ήταν όταν ζούσαμε όλοι μαζί σε ένα διαμέρισμα, με ένα μόνο υπνοδωμάτιο για ένα χρόνο», δήλωσε η Maye. «Για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον χωρισμό μου, είχα έναν πόνο στο στομάχι μου. Φοβόμουν τόσο πολύ πως δε θα μπορούσα να θρέψω τα παιδιά μου», ανέφερε.

Όσο για την αποστολή στον Άρη, η ίδια δήλωσε: «Πρέπει να προετοιμάζεσαι και να μένεις απομονωμένη για έξι περίπου μήνες. Δεν με ελκύει αυτή η ιδέα. Αλλά αν τα παιδιά μου θέλουν να το κάνω, τότε θα το κάνω», ανέφερε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.