CELEBRITIES

Η Kate Middleton άλλαξε κούρεμα για το φθινόπωρο, εσείς;


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2022

Η Kate Middleton άλλαξε κούρεμα για το φθινόπωρο, εσείς;
@gettyimages
Η Δούκισσα Kate Middleton κράτησε μακρύ το μήκος των μαλλιών της, πρόσθεσε layers και διακριτικά highlights σε ζεστές αποχρώσεις

Το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν και η έναρξη του φθινοπώρου, είναι συνήθως η περίοδος όπου η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, επιλέγει να ανανεώσει την εμφάνιση της ξεκινώντας από αλλαγές στα μαλλιά της. Ομολογουμένως σε κάθε εμφάνιση της, τα βλέμματα στρέφονται επάνω της, μιας και παραμένει πάντοτε κομψή και αψεγάδιαστη. Τα μαλλιά της φαίνεται να είναι η αδυναμία της, αφού είναι πάντοτε προσεγμένα και συνήθως ότι αλλαγές επιλέγει να κάνει στην εμφάνιση της, θα έχουν να κάνουν είτε με το χτένισμα είτε με το χρώμα. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν απαράλλαχτα.

Jenny.Gr
@people/getty

Έτσι και αυτήν την φορά συνόδεψε τα τρία της παιδιά, στην πρώτη ημέρα του σχολείου τους και τα λαμπερά μαλλιά της, κέντρισαν την προσοχή. Συνήθως επιλέγει κλασσικά χτενίσματα, όπως ένα ανάλαφρο blow out ή κάποιο κομψό σινιόν, ενώ στα χρώματα, είναι διακριτικές οι αλλαγές που επιλέγει. Για την νέα σεζόν, αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της, αφαιρώντας λίγο μήκος και προσθέτοντας layers. Αλλαγές παρατηρούνται και στο χρώμα, όπου έχει προσθέσει κάποιες φωτεινές ανταύγειες, απόλυτα φυσικές, προκειμένου να δώσει λίγο φως και λάμψη.

Jenny.Gr
@people/PA

Τα layers ταιριάζουν ιδανικά στο πρόσωπο της Kate, η οποία διατηρεί μακριά τα μαλλιά της, αλλά έχει επίσης και φράντζες, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόσωπο της και της δίνουν έμφαση, σε σύγκριση με ένα βαρετό και χωρίς layers κούρεμα. Αγαπημένο της χτένισμα είναι και οι ανάλαφρες μπούκλες, οι οποίες κάνουν τα μαλλιά της να φαίνονται πάντοτε καλοχτενισμένα και λαμπερά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.