CELEBRITIES

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί όλοι σχολιάζουν τα χέρια του;


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2022

Βασιλιάς Κάρολος: Γιατί όλοι σχολιάζουν τα χέρια του;
Τα δάχτυλά του σχολιάστηκαν στο Twitter και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού με το @barstoolsports να σχολιάζει πως πρόκειται «για μια αρκετά κωμική πλευρά του βασιλιά» ενώ μετά και το tweet του @Hilton_Cheng, πολλοί σχολιάσαν ότι τα δάχτυλά του μοιάζουν με «λουκάνικα»

Μετά τον θάνατο της 96χρονης μητέρας του, της βασίλισσας Ελισάβετ, όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στον νέο βασιλιά της Βρετανίας, Κάρολο Γ'. Η επίσημη στέψη του μεγαλύτερου γιου της μακροβιότερης μονάρχη έγινε και από τότε, όλες του οι κινήσεις παρατηρούνται προσεκτικά και μπαίνουν στο στόχαστρο των σχολιαστών στα social.

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν, πολλοί χρήστες τον έχουν βάλει στο μικροσκόπιο και μέσα σε όλα, δεν έχουν παραλείψει να σχολιάσουν πόσο πρησμένα και κόκκινα φαίνονται τα δάχτυλά του. Παρόλο που παραμένει ανεπιβεβαίωτο το τι μπορεί να προκαλεί αυτό το αποτέλεσμα, πολλοί ειδικοί έχουν ήδη διατυπώσει τις θεωρίες τους, σύμφωνα με τη Daily Star.

Τα δάχτυλά του σχολιάστηκαν στο Twitter και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού με το @barstoolsports να σχολιάζει πως πρόκειται «για μια αρκετά κωμική πλευρά του βασιλιά» ενώ μετά και το tweet του @Hilton_Cheng, πολλοί σχολιάσαν ότι τα δάχτυλά του μοιάζουν με «λουκάνικα».

H Daily Star ρώτησε λοιπόν τον λέκτορα, Dr. Gareth Nye του πανεπιστημίου του Chester να δώσει μια πιο επιστημονική απάντηση σχετικά με το τι μπορεί να προκαλεί αυτό το πρόβλημα στον νέο βασιλιά και ο ίδιος έδωσε πολλές εξηγήσεις με την επικρατέστερη να είναι το οίδημα. Παρατηρείται συνήθως στις ηλικίες άνω των 65 και προκαλεί τα συμπτώματα του νέο βασιλιά ενώ μια άλλη πιθανή αιτία σύμφωνα με τον Nye, είναι η αρθρίτιδα.

Για την ακρίβεια, ο Κάρολος μπορεί να πάσχει από ψωριασική αρθρίτιδα καθώς σε αυτήν την περίπτωση, τα δάχτυλα των χεριών πιάνονται, γίνονται σκληρά, πονάνε και είναι πρησμένα. Τα αίτια της πάθησής του μπορεί να παραμένουν άγνωστα, κάνοντας τη φαντασία των παρατηρητών να οργιάζει, αλλά το μόνο σίγουρο σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό όσον αφορά την υγεία του νέου βασιλιά, ο οποίος θα γίνει 74 τον Νοέμβριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.