AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς διαμορφώνεται η σειρά στη διαδοχή του θρόνου;


JTeam

9 Σεπτεμβρίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς διαμορφώνεται η σειρά στη διαδοχή του θρόνου;
@people
Ποιοι έχουν σειρά στην διαδοχή του θρόνου, μετά τον θάνατο της Ελισάβετ

H ζωή προχωρά, έτσι και η βασιλική οικογένεια, η οποία μετά τον θάνατο της Βασίλισσας έχει μια νέα σειρά σε ό,τι αφορά τη διαδοχή του θρόνου. Μπορεί για την ώρα την Βασιλεία να έχει αναλάβει ο Κάρολος, ωστόσο μετά από αυτόν ποιοι ακολουθούν στον θρόνο; Αυτή είναι η νέα ιεραρχία, με περισσότερα παιδιά από ότι ενήλικες να καταλαμβάνουν τις πρώτες οκτώ θέσεις:

Πρίγκιπας William, 40

Ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου και της Νταϊάνας, ο δούκας του Κέιμπριτζ είναι πλέον ο διάδοχος και ο επόμενος στη σειρά του θρόνου.

Πρίγκιπας George, 9

Ο μεγαλύτερος γιος της Κέιτ και του Γουίλιαμ, ο Τζορτζ, παίρνει τη θέση του Γουίλιαμ ως δεύτερος στη σειρά για να γίνει ο επόμενος Βρετανός μονάρχης.

Πριγκίπισσα Charlotte, 7

Μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η επτάχρονη Σάρλοτ γίνεται η πρώτη γυναίκα που βρίσκεται στην διαδοχή του θρόνου.

Πρίγκιπας Louis, 4

Πρόκειται για το νεότερο μέλος της οικογένειας του Κέιμπριτζ, ο Λούις, ο οποίος είναι μόλις 4 ετών.

Πρίγκιπας Harry, 37

Έχει μια νέα ζωή στην Καλιφόρνια, αλλά ο Δούκας του Σάσεξ εξακολουθεί να είναι πέμπτος στη σειρά για να διαδεχθεί τον πατέρα του.

Πρίγκιπας Archie Mountbatten-Windsor, 3

Το μεγαλύτερο από τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν γεννήθηκε στο Λονδίνο και κατέχει και αυτός θέση στην διαδοχή του θρόνου.

Πριγκίπισσα Lilibet Mountbatten-Windsor, 15 μηνών

Δεύτερη κόρη του Ηarry και της Meghan Markle