CELEBRITIES

H Blake Lively μοιράστηκε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της για να διώξει τους paparazzi: «Τρομάζετε εμένα και τα παιδιά μου»


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2022

H Blake Lively μοιράστηκε φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της για να διώξει τους paparazzi: «Τρομάζετε εμένα και τα παιδιά μου»
Instagram/@blakelively
Η Blake Lively, θέλοντας να απομακρύνει τους paparazzi, πήγε στο Instagram και μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της.

Πριν από λίγες ημέρες η Blake Lively έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η ηθοποιός περιμένει το τέταρτο της παιδί της με τον σύζυγό της, Ryan Reynolds, και τοο γεγονός φυσικά οδήγησε τους paparazzi να την ακολουθουν όπου κι αν πηγαίνει και φυσικά να στήσουν καρτέρι έξω από το σπίτι τους.

Η Blake Lively, θέλοντας να τους απομακρύνει, πήγε στο Instagram και μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της. Η αλήθεια είναι ότι η star δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για αυτή την εγκυμοσύνη ή για κάποια από τις προηγούμενες, όμως είχε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην λεζάντα για τους φωτογράφους που την καταδιώκουν.

«Ακολουθούν φωτογραφίες της εγκυμοσύνης μου στην πραγματική ζωή, οπότε οι 11 τύποι που περιμένουν έξω από το σπίτι μου για μια φωτογραφία να με αφήσουν ήσυχη. Τρομάζετε εμένα και τα παιδιά μου. Ευχαριστώ όλους τους άλλους για όλη την αγάπη και τον σεβασμό. Ευχαριστώ όσους κάνουν unfollow λογαριασμούς που δημοσιεύουν τα πρόσωπα παιδιών, αλλά και τα ΜΜΕ που έχουν στην πολιτική τους να μην προβάλλουν παιδιά».

Στις εικόνες την βλέπουμε να ποζάρει με ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό, αγκαλιά με τον σύζυγό της, κοντινά πλάνα στην κοιλιά της.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds παντρεύτηκαν το 2012 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την 7χρονη Τζέιμς, την 5χρονη Ινές και την 2χρονη Μπέτι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.