CELEBRITIES

Ο Enrique Iglesias φιλά άγνωστη φαν που του όρμηξε, και το ποστάρει στο Instagram


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Enrique Iglesias φιλά άγνωστη φαν που του όρμηξε, και το ποστάρει στο Instagram
Τo φιλί του Enrique σε θαυμάστρια στο Λας Βέγκας είναι ο ορισμός του "δεν είναι αυτό που νομίζεις"

Tι και αν από το 2001, ο 47χρονος Enrique Iglesias, είναι σε σχέση με τη νυν σύζυγό του Anna Kurnikova και μητέρα των τριών παιδιών τους, τίποτα δεν τον πτόησε από το να φιλήσει θαυμάστρια, η οποία για selfie πήγαινε, φάσωμα με τον Iglesias πήρε. Ωστόσο, αν δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε πως τα πράγματα δεν ήταν τόσο ένοχα όσο ακούγονται.

Jenny.Gr
@usweekly

Όλα ξεκίνησαν στο Las Vegas, όπου ο pop star βρέθηκε σε ένα meet & greet για να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με θαυμαστές του, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί και πρόλαβαν τα εισιτήρια για τη συνάντηση με τον τραγουδιστή πριν τη συναυλία. Κάπως έτσι, μια γυναίκα πήγε να φωτογραφηθεί μαζί του και αρχικά υπήρξε ένα στιγμιότυπο, με τον Enrique να την φιλά στο μάγουλο. Και εκεί που όλα ήταν ήρεμα και ωραία, η φαν του ξεκίνησε τα παθιασμένα φιλιά, τα οποία όχι μόνο είχαν διάρκεια, αλλά έφεραν και τον Iglesias σε μια αρκετά δύσκολη θέση όπου έπρεπε να φερθεί με τακτ αλλά και αυτοσυγκράτηση. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά πως ο Enrique προσπαθεί να αποτραβηχτεί από την ξετρελαμένη θαυμάστριά του χωρίς ταυτόχρονα να την προσβάλει, οπότε όσο εκείνη έχει κολλημένο το πρόσωπό της στο δικό του, εκείνος την κρατά από τη μέση προσπαθώντας διακριτικά να την απομακρύνει. Τα φιλιά της πάντως, έστω και με το ζόρι, τα πήρε το κορίτσι.

Το στιγμιότυπο αυτό πέρα από το γεγονός πως κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει προκαλέσει και διχασμένες αντιδράσεις από το κοινό του Twitter και όχι μόνο: «Πόσο τυχερή. Είσαι υπέροχος με τους θαυμαστές σου» σχολίασε κάποιος σύμφωνα με το Page Six, ενώ άλλος χρήστης του Twitter ανέφερε: «Ό,τι συμβαίνει στο Las Vegas, μένει στο Las Vegas». Πολλές από τις θαυμάστριες του Iglesias, σχολίασαν ότι θα ήθελαν να είναι στη θέση της, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως δεν τους άρεσε το φιλί σε άλλη γυναίκα, πέρα από τη σύντροφό του και πρώην τενίστρια Kurnikova, λέγοντας ότι επρόκειτο για ακατάλληλη συμπεριφορά, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο Iglesias παρόλα αυτά ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό του instagram. Γιατί, όταν όντως δεν έχεις κάτι να κρύψεις, μπορείς απλά να κάνεις πλάκα με μια ξεκάθαρα άβολη κατάσταση. Όλα καλά εδώ παιδιά, κανένα πραγματικό drama δεν έλαβε χώρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.