CELEBRITIES

Τα δίδυμα της Anna Kournikova και του Enrique Iglesias έγιναν 4 και είναι ίδια η μαμά τους


JTeam

20 Δεκεμβρίου 2021

Τα δίδυμα της Anna Kournikova και του Enrique Iglesias έγιναν 4 και είναι ίδια η μαμά τους
Η Lucy και ο Nicholas έγιναν 4 και οι λήψεις τους «ρίχνουν» το διαδίκτυο!

Η Anna Kournikova και ο Enrique Iglesias σπάνια δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους στα social αλλά όταν το κάνουν, ξετρελαίνουν το κοινό τους. Οι περισσότερες λήψεις που δημοσιεύουν, είναι συνήθως από τα γενέθλιά τους ή από κάποια πολύ ξεχωριστή περίσταση.

Η Ρωσίδα παλαίμαχος αθλήτρια του τένις δημοσίευσε μερικές αξιολάτρευτες φωτογραφίες με τα δίδυμά τους, γράφοντας σε κάθε post, «4». Η Lucy και ο Nicholas έγιναν 4 και ποζάρουν στην κάμερα με το πιο γλυκό ύφος.

Η Lucy φοράει τα καλά της και φωτογραφίζεται στην παιδική χαρά. Ντυμένη σαν μπαλαρίνα στη μία λήψη, φαίνεται να απολαμβάνει στο έπακρο τη μέρα ενώ στη δεύτερη λήψη τη βλέπουμε να παίζει με τα παιχνίδια της. Ο φακός τη συλλαμβάνει στην καλύτερη στιγμή της ημέρας.

Από την άλλη, ο Nicholas ποζάρει σαν μοντέλο ενώ έχει μάθει να «φλερτάρει» με την κάμερα και τις οπτικές γωνίες.

Φοράει τον Mickey, κάθεται σε ένα κόκκινο, αναπαυτικό κάθισμα, κεντράρει στον φακό και χαρίζει τα πιο όμορφα βλέμματα στο κοινό. Ωστόσο, οι δύο ευτυχισμένοι γονείς έχουν μοιραστεί παλαιότερα και μερικές τρυφερές στιγμές της μικρής Mary που ήρθε στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2020.

Μαζί με τα δίδυμα, η Lucy ακούγεται να λέει «αντίο», κοιτάζοντας την κάμερα ενώ η βόλτα τους έγινε μέσα σε γήπεδο τένις. Ο Enrique έχει δημοσιεύσει μάλιστα ένα ακόμη υπέροχο βίντεο με τη Mary, η οποία είναι μόλις ενός έτους. Η μικρή φαίνεται να χορεύει ενώ ακούει τα νέα τραγούδια του μπαμπά της και οι εκφράσεις της είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Το ζευγάρι αποφεύγει να κοινοποιεί φωτογραφίες με τα παιδιά ενώ επίσης, οι δυο τους είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους όταν πρόκειται να μιλήσουν για εκείνα. Μάλιστα, κάθε εγκυμοσύνη της Anna Kournikova παρέμενε κρυφή. Το διάσημο ζευγάρι έχει δύο ακόμη παιδιά, τα δίδυμα, Lucy και Nicholas, που απέκτησε το 2017.

Όπως έχει αναφέρει ο Iglesias σε συνέντευξή του, τα δίδυμα δέχτηκαν πολύ εύκολα τον ερχομό της Mary. «Η Lucy και ο Nicholas αγαπούν πολύ το μωρό. Υπάρχει μεταξύ τους ηλικιακή διαφορά δύο χρόνων οπότε στην αρχή τρόμαζα για τις αντιδράσεις που θα είχαν μετά τη γέννησή της, αλλά ευτυχώς διαψεύστηκα γρήγορα».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.