CELEBRITIES

O Jack Black αφιερώνει τραγούδι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο


JTeam

22 Σεπτεμβρίου 2022

O Jack Black αφιερώνει τραγούδι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
@mtv
O θαυμασμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στις ΗΠΑ (και όχι μόνο), δεν κρύβεται στιγμή...

Κάποιες αδυναμίες δεν κρύβονται και το ίδιο συμβαίνει με τον γνωστό αμερικανό τραγουδιστή Jack Black, ο οποίος σε συναυλία του δεν δίστασε να δείξει τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μάλιστα να του αφιερώσει και τραγούδι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Milwaukee, στην ομάδα του οποίου ως γνωστόν βρίσκεται ο Γιάννης, και αποφάσισε να αυτοσχεδιάσει ένα τραγούδι εκείνη τη στιγμή, για τον πρωταθλητή του ΝΒΑ. Το τραγούδι αυτό και ο αυτοσχεδιασμός του Jack Βlack έχει γίνει viral, με τον ίδιο να στέκεται στη σκηνή μιας ζωντανής συναυλίας και να τραγουδά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Jenny.Gr

«Ξέρετε πως εγώ είμαι φανατικός των Lakers, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που γουστάρουμε να τον βλέπουμε σε όποια όμάδα και να βρίσκεται. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι απίθανος!», είπε ο Jack και στη συνέχεια άρχισε να τραγουδά ρυθμικά «Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, 1-2-3, Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo MVP…» και μετά «Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, yes it’s true… Antetokounmpo-Antetokounmpo-Antetokounmpo, we love you».

Αν και ο Jack Black παραδέχτηκε πως θέλει ακόμη δουλειά το τραγούδι, στη συνέχεια είπε πως θα φτιάξει ένα φοβερό τραγούδι για τον Γιάννη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.