UPDATE #NOW

Rise: Το συγκινητικό trailer της ταινίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι εδώ


Κλέλια Φατούρου

11 Μαΐου 2022

Rise: Το συγκινητικό trailer της ταινίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι εδώ
Η ταινία που περιμέναμε έχει αφίσα, trailer και θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου

«Είπαν ότι δεν ανήκω. Ότι ήταν αδύνατον. Ότι δεν θα τα καταφέρναμε ποτέ». Η πολυαναμενόμενη ταινία της Disney+ που θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου, μόλις απέκτησε trailer και είναι πολύ συγκινητικό.

Το Rise διηγείται την πραγματική αλλά ασυνήθιστη ιστορία των Γιάννη, Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο, από τα Σεπόλια μέχρι την επιτυχία στο NBA. Η οικογένεια φυσικά δεν τελειώνει εκεί. Ξέρουμε όλοι το μεγάλο δέσιμο των παιδιών με τους γονείς τους, Charles και Vera.

Jenny.Gr

Η ταινία ξεκινά από τη μετανάστευση του ζευγαριού, από τη Νιγηρία στην Ελλάδα και τις ελπίδες τους να αποκτήσουν μία καλύτερη ζωή. Όσο όμως προσπαθούν να μεγαλώσουν τα 5 παιδιά τους, ζουν καθημερινές παρενοχλήσεις από τους ανθρώπους αλλά και την ελληνική κυβέρνηση. Τα εμπόδια πληθαίνουν τη στιγμή που προσπαθούν να φέρουν τον μεγαλύτερο γιο τους στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης παίζουν μπάσκετ όταν έχουν χρόνο στα Σεπόλια, μέχρι που ένας ατζέντης ανακαλύπτει τον Γιάννη και τον φέρνει στο NBA. Τα δύο αδέρφια καταλήγουν μαζί στους Milwaukee Bucks και φέρνουν το πρώτο πρωτάθλημα στην ομάδα, μετά από 50 χρόνια. Τελικά, και ο αδερφός τους Κώστας γίνεται μέρος των Los Angeles Lakers και τα τρία αδέρφια πετυχαίνουν ένα αδιανόητο ρεκόρ.

Jenny.Gr

Μία ιστορία που ξεκινά από τη Νιγηρία, συνεχίζει στα Σεπόλια και καταλήγει στο NBA. Μία ταινία για το μοναδικό ταξίδι αυτής της οικογένειας και που, δυστυχώς, ο πατέρας Charles δεν πρόλαβε να δει. Οι Uche και Ral Agada υποδύονται τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και το cast συμπληρώνουν οι: Dayo Okeniyi, Yetide Badaki, Manish Dayal, Taylor Nichols και Χρήστος Λούλης. Σκηνοθετεί ο Akin Omotoso και το σενάριο υπογράφει ο Arash Amel.

Jenny.Gr