CELEBRITIES

Η Charlize Theron είπε όχι σε σοβαρή σχέση και εξηγεί γιατί προτιμά να είναι single


Τόνια Τζάφερη

23 Σεπτεμβρίου 2022

Η Charlize Theron είπε όχι σε σοβαρή σχέση και εξηγεί γιατί προτιμά να είναι single
Επί 5 χρόνια η Charlize Theron αγαπά τη ζωή και την καθημερινότητά της χωρίς να είναι σε σχέση

Μπορεί κατά καιρούς να την έχουμε δει σε μακροχρόνιες σχέσεις με ηθοποιούς από ο Sean Penn ή ο Stuart Townsend, ωστόσο η Charlize Theron ξέρει καλά τι θέλει και τι όχι στην ζωή της και αυτόν τον καιρό, θέλει να έχει την ηρεμία της και να είναι αφοσιωμένη στις δυο της κόρες, Jackson, 10 ετών, και August, 7. Πρόσφατα έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Harper's Bazaar και δεν δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει.

Χαρακτηριστικά αποκάλυψε ότι «κάποιος ενδιαφέρθηκε να κάνει σχέση μαζί της» κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, αλλά για εκείνη «ήταν απλώς μια βαθιά βουτιά σε μια σχέση», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Και ήμουν κάπως... δεν ξέρω αν θέλω... Απλώς αισθάνομαι τόσο εκτός αυτής της λογικής». Μεταξύ άλλων η Charlize αποκάλυψε πως εδώ και 5 χρόνια δεν είναι σε σχέση και απολαμβάνει την ελευθερία της, όντας αφοσιωμένη στα παιδιά και τα επαγγελματικά της.

Αυτό που την γεμίζει άλλωστε, το εξέφρασε με ένα παράδειγμα: «Όταν τα παιδιά μου λένε: "Μαμά, κανείς δεν φτιάχνει τα μακαρόνια καλύτερα από σένα", τίποτα δεν συγκρίνεται μ’ αυτό», είπε η Theron, λέγοντας πως μαγειρεύει για τα παιδιά της και μάλιστα προσπαθεί να τα εντυπωσιάσει.

Όμως πριν κλείσουμε την συνέντευξη της Charlize, αξίζει να κρατήσουμε λίγες ακόμη δηλώσεις, από την ηθοποιό, που ξέρει καλά από προσωπικές σχέσεις. Η ηθοποιός δήλωσε πως σε αυτήν την φάση της ζωής της, είναι τόσο καλά με όλα αυτά που έχει καταφέρει, αλλά και με τον τρόπο που ζει, που αν κάποιος δεν είναι σε θέση να της προσφέρει μια υγιής και τόσο καλή σχέση όσο θα ήθελε, τότε δεν θα αποδεχτεί τίποτα λιγότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.