ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Charlize Theron και ο οίκος Dior μας καλωσορίζουν στη νέα εποχή του αρώματος J'adore


Ελένη Τσούτση

19 Σεπτεμβρίου 2022

Η Charlize Theron και ο οίκος Dior μας καλωσορίζουν στη νέα εποχή του αρώματος J'adore
Το νέο Dior J'adore Parfum D’eau είναι η αρωματική έκπληξη της σεζόν που ξεφεύγει από όλους τους συνηθισμένους κανόνες

Όσοι πιστεύουν ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος μιας γυναίκας, κάνουν λάθος, αφού τα αρώματα έχουν αποδείξει ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθεμίας από εμάς. Το άρωμα που επιλέγουμε είναι η υπογραφή μας, το αποτύπωμα που αφήνουμε σε κάθε χώρο που περνάμε και εκφράζει απόλυτα κάθε πτυχή της προσωπικότητάς μας.

Η μυρωδιά που θα αγαπήσουμε αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα μας και, αν κάτι αναζητούμε, αυτό είναι να μας κάνει αξέχαστες και να «ξυπνήσει» όλες τις αισθήσεις. Και το άρωμα που τα έχει όλα αυτά, είναι επιτέλους εδώ!

Το Dior J’adore Parfum d’eau είναι η αρωματική έκπληξη της σεζόν, που ξεφεύγει από όλους τους συνηθισμένους κανόνες και αποτελεί μια εμπειρία, ένα συναρπαστικό ταξίδι αισθήσεων που «σπάει» κάθε μονοτονία.

Jenny.Gr

Ένα νέο κεφάλαιο για το J'adore, το απόλυτα εμβληματικό άρωμα που έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται συνεχώς, και μια λουλουδάτη χορογραφία, που ευνοεί τη δημιουργική καινοτομία. Έτσι, γεννήθηκε το J'adore Parfum d’eau. Τα λουλούδια και το νερό είναι η δύναμή του. Πρόκειται για ένα επαναστατικό όνειρο, ένα άρωμα, που αλλάζει τα δεδομένα και ανοίγει νέους δρόμους στον κόσμο της αρωματοποιίας.

Η γυναικεία αυτοπεποίθηση έχει τη δική της υπογραφή και αυτή ακούει στο όνομα J’adore Parfum d’eau. Ο Dior, άλλωστε, έχει μακροχρόνια σύνδεση με την πρωτοπορία και το όραμα να δημιουργεί, για να συναρπάζει τις γυναίκες. Να τις κάνει να νιώθουν πρωταγωνίστριες και ότι μπορούν να καταφέρουν ό,τι θελήσουν.

Ανατρεπτικό, εκθαμβωτικό και ανέμελο, το Dior J’adore Parfum d’eau είναι η αρωματική έκπληξη που δεν ακολουθεί κανόνες και έχει ήδη διαγράψει τη δική του μοναδική πορεία.

H Charlize Theron αποκαλύπτεται μέσα από το Dior J’adore Parfum d’Eau

H Charlize Theron είναι απόλυτα συνυφασμένη με το διαχρονικό άρωμα της Dior. H λαμπερή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου αρώματος, αναφωνεί «C’est ça que J’adore!», και εξηγεί τα συναισθήματα που της προκαλεί το άρωμα. Η ίδια ποζάρει πιο εκθαμβωτική από ποτέ στον φωτογράφο, Jean-Baptiste Mondino και με το ξεχωριστό της υπαινικτικό βλέμμα, αποπνέει την απόλυτη και φυσική θηλυκότητα.

«Λουσμένη» από φως και δροσιά, φοράει μόνον ένα χρυσό κολιέ, ένα εμβληματικό αξεσουάρ που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri. Μια εικόνα ενορχηστρωμένη σαν επιστροφή στο ξεκίνημα, στο πρώτο οπτικό σοκ του J'adore.

H Charlize Theron αποκαλύπτει τους λόγους που το άρωμα Dior είναι η διαχρονική της λατρεία. Όταν φορά το Dior J’adore Parfum d’Eau είναι σαν να συστήνεται στους γύρω της. Είναι μια J’adore γυναίκα που επιθυμεί όλες οι γυναίκες να αφήνουν ανεξίτηλο σημάδι τους. Να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν και να τολμούν. Η μούσα του Dior μας παροτρύνει να επιστρέψουμε στον εαυτό μας, στην αρχή όλων.

Η «αντισυμβατική» σύνθεση

Το νέο Dior J’adore Parfum d’eau ξεχωρίζει για τη floral του σύνθεση και η επανάσταση κρύβεται στο γεγονός ότι δεν περιέχει ίχνος οινοπνεύματος. Μόνο δύο στοιχεία πρωταγωνιστούν: To νερό και λουλούδια. Πίσω από αυτήν την πραγματική πρωτοπορία κρύβεται ο αρωματοποιός François Demachy.

Ο δημιουργός του, ονειρευόταν για καιρό να ανανεώσει την πεμπτουσία ενός αρώματος με νέες δυνατότητες. Μόνο ο οίκος Dior θα τολμούσε να οραματιστεί ένα άρωμα με βάση το νερό και να δώσει σάρκα και οστά σε αυτήν την καινοτομία. Και το έκανε για το J'adore, το κορυφαίο του άρωμα, επιδεικνύοντας όλη την τόλμη που τον χαρακτηρίζει και το πρωτοποριακό πνεύμα του, που κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Έτσι γεννήθηκε μια εσάνς χωρίς οινόπνευμα, που εκπλήσσει με την ντελικάτη, γαλακτώδη απαλότητα ενός απολαυστικού κουκουλιού, που μοιάζει να... αιωρείται στον αέρα. Η υφή εμποτίζει την επιδερμίδα με απαλές λουλουδάτες νότες μακράς διάρκειας. Σε αυτήν τη φυσική συνάντηση, το δέρμα μοιάζει να «αναγνωρίζει» το νερό στο πλαίσιο μιας τέλειας αλχημείας, μιας άμεσης «συμβίωσης».

Το μυστικό της νέας σύνθεσης

Η πρωτοποριακή του σύνθεση δημιουργήθηκε μέσω μιας τεχνικής νανο-γαλακτωματοποίησης σε υψηλή πίεση, που αποτελείται κυρίως από νερό και αναμιγνύεται με πολύ υψηλή συγκέντρωση ελαίων. Εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά και χωρίς χημικούς διαλύτες, το J'adore Parfum d’eau αποτελεί συνώνυμο της «επανάστασης», χάρη σε μια καινοτομία του Dior, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Jenny.Gr

Το εξαιρετικά συμπυκνωμένο νερό γίνεται σύμμαχος των λουλουδιών

Το κλασικό τρίπτυχο καταργείται και τη θέση του παίρνει μια σύνθεση από δροσερές λουλουδάτες νότες, που αφομοιώνονται πλήρως από το δέρμα. Το μπουκέτο του J'adore έχει μεταμορφωθεί. Άμεσο και γενναιόδωρο, αποκαλύπτεται σταδιακά μέσα από νέες αποχρώσεις, που αποπνέουν φυσικότητα. Η κινέζικη μανόλια και οι αισθησιακοί τόνοι του γιασεμιού συναντούν το τριαντάφυλλο και το δροσερό αγιόκλημα, δημιουργώντας την πεμπτουσία της ομορφιάς του J'adore! Αυτό που αναζητά κάθε δυναμική γυναίκα από ένα άρωμα - να είναι αέρινο, απολαυστικά δροσερό και φυσικά να έχει μεγάλη διάρκεια.

Νερολί Προβηγκίας: το μαγικό αιθέριο έλαιο στην καρδιά του J'adore

Στην καρδιά του J'adore Parfum d’eau κρύβεται ένας λαμπερός θησαυρός, το νερολί (αιθέριο έλαιο της νεραντζιάς) Προβηγκίας. Είναι ένα αρωματικό θαύμα, που γίνεται μέσω απόσταξης με υδρατμούς των λουλουδιών της νεραντζιάς. Χάρη σε μια μοναδική διαδικασία, όπου δεν χρησιμοποιείται κανένας διαλύτης.

Η Christelle Archer, οποία διαχειρίζεται το κτήμα «Florapolis» στην Προβηγκία φύτεψε ξανά αυτό το κτήμα, το οποίο είναι πλέον 100 ετών και είχε παραμείνει εγκαταλελειμμένο για 25 χρόνια, χάρη στον οίκο Dior. Αυτός ο ιδιαίτερος δεσμός στον κόσμο της αρωματοποιίας καθιστά τον Dior τον μοναδικό οίκο, που επωφελείται σήμερα από τη συνολική παραγωγή μιας φυτείας νεραντζιών.

Jenny.Gr

Ακόμη, ο αμφορέας του J'adore αποπνέει μοναδική γοητεία, χάρη στο λευκό και το χρυσό χρώμα. Ιριδίζον, περιβάλλεται από αλαβάστρινη απαλότητα, για να αναπαριστά καλύτερα το χάδι των λουλουδιών, σαν μια βελούδινη προθήκη για μια σύνθεση με βάση το νερό.

Μόνον ο οίκος Dior θα μπορούσε να οραματιστεί ένα άρωμα με βάση το νερό και να δώσει σάρκα και οστά σε αυτήν την καινοτομία. Και το έκανε για το J' adore, το κορυφαίο του άρωμα.

Καλώς ήλθατε λοιπόν στην νέα εποχή του αρώματος J'adore!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.