CELEBRITIES

Η Angelina Jolie ανησυχεί μόνο για ένα πράγμα στη σχέση Βrad Pitt - Εmily Ratajkowski


Τόνια Τζάφερη

30 Σεπτεμβρίου 2022

Η Angelina Jolie ανησυχεί μόνο για ένα πράγμα στη σχέση Βrad Pitt - Εmily Ratajkowski
@cnn
H αντίδραση της Jolie για το νέο ειδύλλιο μεταξύ Brad Pitt και Εmily Ratajkowski

Τα δημοσιεύματα σχετικά με τη νέα σχέση Brad Pitt και Emrata έχουν φτάσει στην Angelina Jolie, η οποία σύμφωνα με το Hollywood Life, δήλωσε πως δεν την απασχολεί με ποια βγαίνει ο Brad, αλλά την νοιάζει τι επιρροή θα έχει η νέα του σχέση στα παιδιά τους.

Η Jolie σύμφωνα με το δημοσίευμα, ρωτήθηκε για τον Pitt και την Emrata, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει πως η Angelina είναι αδιάφορη σχετικά με τις νέες σχέσεις και γνωριμίες του πρώην συντρόφου και πατέρα των παιδιών της, ωστόσο την απασχολεί, αν οι νέες του σχέσεις θα μπορούσαν να έχουν κάποια επιρροή στα παιδιά τους.

Jenny.Gr
@bbc

«Η μόνη της ανησυχία είναι αν η νέα σχέση του Pitt γίνει αρκετά σοβαρή, σε σημείο το πρόσωπο να ενταχθεί στην οικογένεια και να γνωρίσει τα παιδιά της ή και να περάσει χρόνο μαζί τους. Την ημέρα που ο Brad θα έρθει και θα της πει πως θέλει να γνωρίσει τη νέα του σύντροφο στα παιδιά τους, τότε μόνο θα ασχοληθεί ξανά με τις σχέσεις του Brad», αποκαλύπτει η ίδια πηγή. «Μέχρι τότε της περνά παντελώς αδιάφορο, το με ποια βγαίνει ο πρώην σύντροφός της».

Jenny.Gr

Να σημειωθεί ωστόσο πως ακόμη είναι νωρίς για τον Brad και την Emily, καθώς οι δυο τους δεν έχουν βρεθεί πολλές φορές, αλλά έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον και βρίσκονται στην αρχή μιας νέας γνωριμίας, η οποία κανείς δεν γνωρίζει ακόμη που θα μπορούσε να καταλήξει. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, για την ώρα οι δυο τους δεν ψάχνουν μια σοβαρή σχέση σε αυτήν την φάση της ζωής τους (ειδικά η Emily), αλλά προτεραιότητα τους είναι απλώς να περάσουν καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.