CELEBRITIES

Barack & Michelle Obama γιόρτασαν την 30η τους επέτειο και γέμισαν αγάπη τα social media


Τόνια Τζάφερη

4 Οκτωβρίου 2022

Barack & Michelle Obama γιόρτασαν την 30η τους επέτειο και γέμισαν αγάπη τα social media
Το iconic ζευγάρι γιόρτασε 30 χρόνια κοινής ζωής και ο Barack εξομολογείται τον έρωτά του στην Michelle (για μια ακόμη φορά, με τον πιο γλυκό τρόπο)

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος δεν χάνει ευκαιρία να δείξει και να εκφράσει στην σύζυγό του τον έρωτά του, την αγάπη του, αλλά και το πόσο ευγνώμων νιώθει που την έχει στη ζωή του. Μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό του, o Obama θέλησε να μοιραστεί προσωπικές του φωτογραφίες με αφορμή την 30η επέτειο γάμου με την αγαπημένη του Michelle.

«Michelle, έπειτα από 30 χρόνια, δεν είμαι σίγουρος γιατί είσαι ακριβώς ίδια κι εγώ όχι», έγραψε στην ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους και μια από βόλτα του ζευγαριού σε παραλία.

«Αυτό που ξέρω είναι πως κέρδισα το λαχείο εκείνη την ημέρα. Δεν θα μπορούσα να είχα ζητήσει καλύτερη σύντροφο. Χαρούμενη επέτειο, γλυκιά μου!», συμπλήρωσε ο Barack Obama.

Mε την σειρά της και η Michelle δεν άφησε αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα, χωρίς να ευχηθεί δημόσια στον αγαπημένο της: «Χαρούμενη επέτειο στον άνδρα που αγαπώ. Αυτά τα τελευταία 30 χρόνια υπήρξαν μια περιπέτεια και είμαι ευγνώμων που σε έχω στο πλευρό μου. Για μια ζωή μαζί, σ’ αγαπώ», έγραψε η πρώην πρώτη κυρία, που επίσης δημοσίευσε φωτογραφίες- με διαφορετικές πόζες- από τον γάμο τους και από την παραλία.

Να σημειωθεί πως το δικό τους love story ξεκίνησε 33 χρόνια πριν, σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Σικάγο, το 1989, όταν ο Barack έπεισε την Michelle, να βγει έξω μαζί του, παρά τον αρχικό της δισταγμό. Αυτό οδήγησε στο πρώτο τους ραντεβού και έκτοτε έχουν παραμείνει ο ένας στον πλευρό του άλλου, με τον πλανήτη να κάνει λόγο για ένα από τα πιο επιτυχημένα, αλλά και ευτυχισμένα ζευγάρια της δημοσιότητας.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.