CELEBRITIES

Η κόρη της Serena Williams μπέρδεψε το ταμπόν για παιχνίδι γάτας: «Ποια είμαι εγώ να της κλέψω την χαρά;»


JTeam

7 Οκτωβρίου 2022

Η κόρη της Serena Williams μπέρδεψε το ταμπόν για παιχνίδι γάτας: «Ποια είμαι εγώ να της κλέψω την χαρά;»
To αστείο βίντεο της τενίστριας με την κόρη της και τα ταμπόν στο TikTok - «Ποια είμαι εγώ να της κλέψω την χαρά;» έγραψε η Serena

Η απόφαση της Serena να αφήσει τα γήπεδα του τένις και να αφοσιωθεί στην οικογένεια και την κόρη της, έχει φέρει στην επιφάνεια και κάποια στιγμιότυπα από την 5χρονη κόρη της Olympia, η οποία έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού με τα αστεία και τον γλυκό της χαρακτήρα. Αυτήν την φορά, η γνωστή τενίστρια, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βρίσκεται μαζί με την Olympia στο μπάνιο.

Φαίνεται λοιπόν, πως η μικρή της κόρη έχει εντοπίσει τα ταμπόν και πιστεύει πως είναι παιχνίδια για την Karma (την γάτα της οικογένειας). Στην κάμερα μάλιστα, ανοίγει όχι ένα, αλλά δυο ταμπόν επιμένοντας πως αυτά είναι παιχνίδια για γάτες με την αντίδραση της μητέρας της, να είναι έτοιμη για γέλια.

Η Serena δεν της χάλασε την εντύπωση. Την άφησε να πιστεύει πως τα ταμπόν είναι παιχνίδια για γάτες, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Ποια είμαι εγώ να της κλέψω την χαρά;», μιας και η 5χρονη κόρη της φάνηκε να απολαμβάνει το παιχνίδι με τα ταμπόν. Η Williams έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της, πως η κόρη της, της φέρνει πέρα από στιγμές ευτυχίας και παρά πολλές στιγμές γέλιου, ενώ το καλοκαίρι είχαν επισκεφθεί και την χώρα μας για διακοπές.

Jenny.Gr

Πέρα από τα γέλια όμως, η Olympia είναι και ένα πολύ γλυκό κορίτσι, αφού σε ένα match στο οποίο η μητέρα της έχασε, εκείνη της είπε: "Οκει μαμα, δεν έγινε και κάτι. Πρέπει να κάνεις αυτό που νιώθεις". Με την Serena να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάμματα, από το πόσο γλυκιά και κατανοητική είναι η μικρή της κόρη.

@serena Who am I to steal her joy, it’s a Cat Toy! 🗣Don’t @ me #OlympiasWorld ♬ original sound - Serenawilliams

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.