CELEBRITIES

Η Serena Williams μιλά στη Selena Gomez για τη σημασία της ψυχικής υγείας


JTeam

19 Αυγούστου 2022

Η Serena Williams μιλά στη Selena Gomez για τη σημασία της ψυχικής υγείας
@selenagomez @serenawilliams
H συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο εκστρατείας που έχει ξεκινήσει η Selena Gomez για την ψυχική υγεία

Είναι γνωστό πως η Selena Gomez, η οποία πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 30, αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια διαταραχές στην ψυχική της υγεία. Είναι κάτι για το οποίο εχει μιλήσει πολλές φορες ανοιχτά στο κοινό της προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να ενημερωσει για σχετικά θεματα. Η σημασια της φροντίδας της ψυχικής μας υγείας άλλωστε έχει γίνει πιο επιτακτική από ποτέ, και είναι σημαντικό όταν επικοινωνείται από διάσημες προσωπικότητες με μεγάλη επίδραση στο ευρύ κοινό.

Έτσι λοιπόν η Gomez έχει ξεκινήσει μια σειρά από συνεντεύξεις μέσα από την πλατφόρμα της Wondermind με θέμα την ψυχική υγεία και αυτήν την φορά, καλεσμένη ήταν η κορυφαία τενίστρια Serena Williams. Αφορμή αποτέλεσε η απόφαση της 40χρονης πλέον Williams να εγκαταλείψει το τένις και να εστιάσει στην οικογένεια και τον εαυτό της.

Η Williams μίλησε ανοιχτά στην Gomez σε μια προσωπική συζήτηση σχετικά με τον καθορισμό ορισμένων «σοβαρών ορίων» στη ζωή της.

Αναλυτικά τα όσα είπε η Serena Williams στην Selena Gomez

«Η ψυχική ικανότητα για μένα είναι απλά να μαθαίνω να κλείνω. Και ξέρετε ότι το έκανα πριν από χρόνια, πριν καν η ψυχική υγεία ήταν ένα θέμα στο μυαλό όλων. Ήταν περισσότερο σαν (να λέω), "εντάξει, κλείνω στον εαυτό μου σήμερα". Απλά υποσυνείδητα, ήταν κάτι που έκανα πάντα», είπε.

Η Williams συνέχισε: «Και τώρα που ξέρω ότι είναι τόσο σημαντικό να βάζεις τον εαυτό σου πρώτο, ειδικά διανοητικά, πάντα έκλεινα ανά στιγμές. Έχω σοβαρά όρια και δεν αφήνω κανέναν να περάσει αυτά τα όρια. Αλλά μερικές φορές είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις».

Η συνέντευξη της Serena για την ψυχική της υγεία έρχεται μετά την ανακοίνωση της αθλήτριας για την αποχώρησή της από το τένις. Η Serena, η οποία έχει μια 4χρονη κόρη, την Alexis Olympia Ohanian Jr, με τον σύζυγό της Alexis Ohanian, μοιράστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι αυτή και ο σύζυγός της ελπίζουν να επεκτείνουν την οικογένειά τους σύντομα.

H πρόσφατη επίσκεψη της Serena Williams στην Ελλάδα

«Τον τελευταίο χρόνο, ο Alexis και εγώ προσπαθούσαμε να κάνουμε άλλο ένα παιδί και πρόσφατα πήραμε κάποιες πληροφορίες από τον γιατρό μου που με βοήθησαν και με έκαναν να νιώσω ότι όποτε είμαστε έτοιμοι, μπορούμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Σίγουρα δεν θέλω να μείνω ξανά έγκυος ως αθλήτρια. Πρέπει να είμαι ή με τα δύο πόδια στο τένις ή με τα δύο πόδια έξω από αυτό», δήλωσε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η κορυφαία τενίστρια έχει 23 τίτλους στο μονό Grand Slam και 14 τίτλους στο διπλό Grand Slam, ενώ πρόσφατα επισκέφθηκε και την Ακρόπολη με την οικογένεια της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.