CELEBRITIES

WonderMind: H Selena Gomez δημιούργησε μια ξεχωριστή πλατφόρμα για την ψυχική υγεία


The Jennettes

22 Νοεμβρίου 2021

WonderMind: H Selena Gomez δημιούργησε μια ξεχωριστή πλατφόρμα για την ψυχική υγεία
H Selena Gomez λανσάρει πλατφόρμα για την ψυχική υγεία

H Selena Gomez έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με την ψυχική της υγεία. Μάλιστα το 2018 διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή και είχε εξομολογηθεί ότι δεν αγαπούσε τον εαυτό της, για την ακρίβεια είχε αποκαλύψει ότι αηδίαζε με τον ίδιο της τον εαυτό.

Η ίδια έχει πάρει θέση και για τα social media καθώς πιστεύει ότι η κακή χρήση τους έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ψυχική υγεία. Η Selena πάλεψε με την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού ως αποτέλεσμα του Λύκου, με τον οποίο διαγνώστηκε το 2015. Το 2016 ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τις εμφανίσεις της για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία.

Σε παλαιότερή της συνέντευξή, είχε δηλώσει ότι το Instagram καταστρέφει την νέα γενιά και ιδανικά θα άλλαζε τη συνθήκη, αν μπορούσε να βρει ένα άλλο μέσο επικοινωνίας με τους θαυμαστές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Τώρα, η Gomez αποφάσισε να κάνει πράξη ένα όνειρό της και να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα βοηθήσει τα άτομα που υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας. Συνεργάτες της σε αυτό το εγχείρημα είναι η μητέρα της, Mandy Teefy και η Daniella Pierson που έχει ιδρύσει το newletter The Newsette.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Το project ονομάζεται WonderMind και θα λανσαριστεί τον Φεβρουάριο του 2022. Σκοπός είναι να βοηθάει με καθημερινά χρήσιμα tips, podcasts και ασκήσεις γυμναστικής.

Η Selena έγραψε για το νέο project: «Είναι μια από τις στιγμές που ένιωσα πιο κοντά στη μαμά μου, μαζευτήκαμε για να μιλήσουμε για κάτι που ο καθένας μας έχει βιώσει με τον δικό του τρόπο. Ήταν υπέροχα. Η ψυχική υγεία είναι κάτι που το νιώθω πολύ δικό μου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μέρη, στα οποία οι άνθρωποι συγκεντρώνονται και κατανοούν πως δεν είναι μόνοι στο δύσκολο ταξίδι τους».

Διαβάστε ακόμη: Chris Appleton: Ο hairstylist των σταρ μας δείχνει τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα της σεζόν

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.