CELEBRITIES

Ο Tom Cruise πάει στο διάστημα για να γυρίσει νέα ταινία


JTeam

10 Οκτωβρίου 2022

Ο Tom Cruise πάει στο διάστημα για να γυρίσει νέα ταινία
Και αν περίμενες ότι τα έχεις δει όλα από τον συγκεκριμένο ηθοποιό, μάλλον δεν τον ήξερες τόσο καλά όσο νόμιζες

Τον έχουμε δει στα πιο επικίνδυνα κινηματογραφικά sets, πάνω σε φτερά αεροπλάνου, σε ελεύθερες πτώσεις και σε ένα σωρό επικίνδυνες αποστολές. Ωστόσο φαίνεται πως ο Cruise δεν έχει μάθει να κάθεται στην ησυχία του (και πολύ καλά κάνει) και αυτήν την φορά ετοιμάζει παραγωγή για να φύγει στο διάστημα. Και μάλιστα να γυρίσει ταινία, εκτός πλανήτη γη.

Μάλιστα, αν πάνε όλα καλά ο Τοm θα γίνει ο πρώτος κινηματογραφικός αστέρας της ιστορίας, που θα γυρίσει ταινία στο διάστημα. Συγκεκριμένα ο 60χρονος star του σινεμά, έχει ξεκινήσει την συνεργασία του με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λάιμαν, οι οποίοι σχεδιάζουν το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Jenny.Gr

Πρόκειται για ένα project, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2020 και οι διαδικασίες για να τεθεί σε εφαρμογή είχαν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο τα σχέδιά έμειναν στην μέση λόγω πανδημίας του κορονοϊού. Ο Cruise και ο Λάιμαν έχουν ήδη έρθει και πάλι σε επικοινωνία με την Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) προκειμένου να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για αποστολή πυραύλου μαζί με τον ηθοποιό, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. «Νομίζω ότι ο Tom Cruise πηγαίνει στο διάστημα και παίρνει και τον κόσμο μαζί του στο διάστημα», δήλωσε η πρόεδρος της UFEG, σύμφωνα με το BBC News.

Τι και αν έχει τραυματιστεί σοβαρά, πολλές φορές στα κινηματογραφικά sets, ο Cruise έχει σκοπό να γράψει την δική του ιστορία στον κινηματογράφο, εντός και εκτός γης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS