CELEBRITIES

Η Μeghan Markle δίνει $1 εκατ. σε νέες γυναίκες που θέλουν να ανοίξουν τη δική τους εταιρεία


JTeam

12 Οκτωβρίου 2022

Η Μeghan Markle δίνει $1 εκατ. σε νέες γυναίκες που θέλουν να ανοίξουν τη δική τους εταιρεία
H ανακοίνωση της Markle μέσα από το podcast της, για χρηματοδότηση ύψους 1 εκατομμυρίων δολαρίων σε έφηβα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα

Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που η Meghan Markle, αναλαμβάνει δράσεις σχετικά με την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας και συγκεκριμένα θέλει να στηρίξει γυναίκες που έχουν το δικό τους όραμα και θέλουν να ασχοληθούν με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Ένα νέο πρότζεκτ ανέλαβε το ίδρυμα «Archewell» των Πρίγκιπα Harry και Markle, που σε συνεργασία με το «The VING Project», πρόκειται να δωρίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη. Το Archewell Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε από το πρώην βασιλικό ζεύγος και σε συνεργασία με το «The VING Project» θα δωρίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αποτελούν την ίδια στιγμή πηγή έμπνευσης για τη νέα γενιά.

Συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex κάλεσαν νεαρά άτομα ηλικίας μεταξύ 14 και 18 ετών να υποδείξουν μία γυναίκα, την οποία θεωρούν παράδειγμα προς μίμηση μέσα από το έργο αλλά και τις προκλήσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει.

Jenny.Gr

Οι γυναίκες για να πληρούν τις προϋποθέσεις για την επιχορήγηση πρέπει:

  • να είναι κάτοικοι Αμερικής
  • να μην είναι συγγενείς των νέων που τις προτείνουν
  • να βρίσκονται σε ανάγκη οικονομικής βοήθειας

Έπειτα, οι γυναίκες που θα επιλεγούν, αναμένεται να λάβουν την επιχορήγηση ύψους 1.000 δολαρίων.

Κάπως έτσι η Markle κατάφερε να συνδυάσει αυτά τα δυο μέσα από το τελευταίο της project, όπως δήλωσε. Η κίνηση δεν αφορά μόνο τις γυναίκες που είχαν αντίκτυπο στη σημερινή νεολαία, αλλά θέλησε να δείξει και πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν πως τα έφηβα κορίτσια συμβάλλουν και αυτά και είναι σημαντικό να ανταποδίδουν. «Με τη δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων με επιχορηγήσεις σε γυναίκες που έχουν ανάγκη, η ελπίδα μας δεν είναι μόνο να παρέχουμε υποστήριξη εκεί που μπορεί να γίνει πιο βαθιά αισθητή, αλλά και να ενδυναμώσουμε τους νέους ενήλικες να αγκαλιάσουν το δώρο της προσφοράς σε νεαρή ηλικία», συνέχισε.

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτή τη συνεργασία και το καλό που ελπίζουμε να δούμε να προέρχεται από αυτήν». Η νέα συνεργασία της Markle και του Harry με το VING Project έρχεται μετά από ένα σύντομο διάλειμμα από το "Archetypes" από σεβασμό για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β' στις 8 Σεπτεμβρίου. Το podcast επέστρεψε στις 8 Οκτωβρίου με ένα νέο επεισόδιο με τη συνομιλία της Δούκισσας του Sussex με τη Margaret Cho και τη δημοσιογράφο Lisa Ling για το «Dragon Lady». Τα προηγούμενα επεισόδια περιλάμβαναν συνομιλίες με τη Mindy Kaling, τη Serena Williams και τη Mariah Carey.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.