CELEBRITIES

Ο Daniel Craig τιμήθηκε από τη βασιλική οικογένεια σαν άλλος James Bond


JTeam

19 Οκτωβρίου 2022

Ο Daniel Craig τιμήθηκε από τη βασιλική οικογένεια σαν άλλος James Bond
Twitter/ theroyalfamily
Η πριγκίπισσα Άννα βράβευσε τον ηθοποιό για τη συνεισφορά του στον κινηματογράφο και το θέατρο

Ο Daniel Craig μετά την τελευταία του ταινία ως 007, έχει ταυτιστεί στο μυαλό μας ως James Bond. O ηθοποιός υποδύθηκε τον Βρετανό κατάσκοπο πέντε φορές και πρόσφατα έλαβε την ίδια τιμή με τον θρυλικό χαρακτήρα που υποδυόταν τόσα χρόνια με εξαιρετική επιτυχία.

Η ιδιαίτερη απονομή για την προσφορά του στον κινηματογράφο και το θέατρο, έγινε την Τρίτη στο Λονδίνο από την πριγκίπισσα Άννα. Κάπως έτσι ο Craig αναγνωρίστηκε επίσημα ως Σύντροφος του Τάγματος του Αγίου Μιχαήλ και του Αγίου Γεωργίου (CMG) για τις υπηρεσίες του στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Ο star χαμογέλασε υπερήφανα τη στιγμή που η αδερφή του βασιλιά Κάρολου τού πέρασε το μετάλλιο γύρω από τον λαιμό του ενώ ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού, δημοσίευσε το παρακάτω στιγμιότυπο από την τελετή που έγινε στο κάστρο του Windsor, συνοδεύοντάς το με τη φράση στις ταινίες Bond: «Σας περιμέναμε».

Ο Craig πρωταγωνίστησε στις πέντε τελευταίες ταινίες Bond, από το 2006 έως το 2021 ενώ ποιος μπορεί να ξεχάσει το clip που είχε γυρίσει ο ίδιος ως πράκτορας 007 με τη βασίλισσα Ελισάβετ με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο.

Ο τωρινός τίτλος αναγνωρίζει υπηρεσία σε ξένη χώρα ή σε σχέση με εξωτερικές υποθέσεις και υποθέσεις της Κοινοπολιτείας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια τελετή τιμήθηκε και ο σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος, Paul Greengrass.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.